Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

"Φιλοξενούμενοι στην ίδια μας τη πόλη!"

"Στην Πατησίων, μπροστά από τον ΟΤΕ επικρατεί μια απελπιστική κατάσταση: Γύρω στους εξήντα (ναι εξήντα δεν υπερβάλλω) έγχρωμους μικροπωλητές, διαφόρων φυλών, έχουν πιάσει το πεζοδρόμιο με τις πραμάτειες τους και ο κόσμος δυσκολεύεται να περάσει. Από ένα πεζοδρόμιο μάλιστα που σε κανονικές συνθήκες το περπάτημα θα ήταν άνετο, τώρα γίνεται δημιουργώντας ...
ουρά, λες και περιμένουμε στις κυλιόμενες του μετρό!!!! Συν τοις άλλοις, έχουν αποθρασυνθεί πλήρως οι ίδιοι οι πωλητές και εκεί που στην αρχή απλά φώναζαν την πραμάτεια τους, τώρα πιάνουν τους περαστικούς και από το μανίκι για να τους προσελκύσουν. Κάτι άκρως εξωφρενικό, ειδικά όταν βιάζεσαι να πας στη δουλειά σου και έχεις κια αυτούς να σου κάνουν μασάζ στα νεύρα!! Ας αναφερθώ και σε κάτι τελευταίο: στην αφόρητη δυσωδία της περιοχής. Καθώς τα ελάχιστα φυτά που υπάρχουν έξω από τον ΟΤΕ και οι γωνίες γύρω από τη Βικτώρια και την Πατησίων έχουν γίνει δημόσια ουρητήρια. Είναι αηδιαστικό πια και ανυπόφορο. Τη νύχτα δε, που εκείνοι δεν είναι τόσο πολύ εκεί, αντιλαμβανόμαστε καλύτερα το μέγεθος της κατάστασης.
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν γίνεται να δημοσιευτούν τα παράπονά μου, μήπως και μεριμνήσουν οι αρμόδιοι κάποια στιγμή! Το ζήτημα έχει ξεφύγει και η διαβίωση και οι μετακινήσεις στο κέντρο είναι πλέον δύσκολη υπόθεση υπό αυτές τις συνθήκες!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου