Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Προειδοποίηση για Αγ.Κων/νου, Δεληγιάννη, Πειραιώς (ύψος ΟΑΕΔ).


Με το παρόν δεν διεκδικούμε την «Ανακάλυψη της Αμερικής», ούτε θα επεκταθούμε σε θέματα που έχουμε αναλυθεί 100δες φορές (εγκληματικότητα, ναρκωτικά, Αλλοδαπό Έγκλημα κ.λ.π). Απλά να σας μεταφέρουμε μια προειδοποίηση σε σας που κινήστε σε αυτήν την Χαβούζα του κέντρου της Αθήνας, όπως την κατάντησαν (εσκεμμένα κατά εμάς) τα δουλικά των Ξένων κέντρων, Ν.Δ. και τώρα η χαριστική βολή με την Ανθελληνική λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ.

Εν συντομία ας περιγράφουμε την καταγγελία μέλους του «ΔΙΚΤΥΟΥ» η οποία εργάζεται στο τρίγωνο του τρόμου! Ας την ονομάσουμε «Θάλεια», η εν λόγο εργαζόμενη μας κατήγγειλε ότι γνωστή της κοπέλα, εργαζόμενη σε επιχείρηση επί της οδού Αγ. Κων/νου είναι τώρα 2 μήνες άνεργη μετά από σοκ που υπέστη και αναγκάστηκε εκτός από ψυχολογικό σοκ να παραιτηθεί και από την εργασία της. Ο λόγος ήταν, όταν ο εργοδότης της την έστειλε για εξωτερική εργασία (Τραπεζική συναλλαγή) περίπου στις 12:30. Κατά την διαδρομή χωρίς να το αντιλήφθη, την πλησίασε ένας Έλληνας (τουλάχιστον μιλούσε πολύ καλά Ελληνικά) και της ακούμπησε κάτι πάνω στο πόδι της. Αυτό το κάτι ήταν μια σύριγγα με υγρό σκούρο κόκκινο. Ενστικτωδώς η κοπέλα τρόμαξε, έκανε ένα βήμα πίσω αλλά το σώμα τη έπεσε πάνω σε έναν αγριεμένο αλλοδαπό που της είπε κάτι (δεν κατάλαβε τι) εμποδίζοντας την από το να κουνηθεί. Αυτός με την σύριγγα της είπε με σιγανή αλλά κοφτή φωνή, «δώσε ότι έχεις μωρή καργ… γιατί σε γέμισα AIDS» (υπονοώντας ότι η σύριγγα έχει αίμα μολυσμένο με τον συγκεκριμένο Ιο). Σαφώς η Θάλεια τρεμάμενη έδωσε ότι είχε (κινητό, 67 € και ότι αξίας) μαζί με μια επιταγή της επιχείρησης που εργαζόταν, ταυτόχρονα ο αλλοδαπός έτριβε στα οπίσθια της τα γενετικά του όργανα. Αφού πήραν ότι πήραν κ.λ.π, χωρίς ευτυχώς να την τρυπήσουν, έφυγαν μαζί και ένα 3ο άτομο (πάλι αλλοδαπός) ο οποίος καθόταν 4-5 βήματα ποιο πάνω. Αυτό συνέβη επί της Αγ. Κων/νου μέρα μεσημέρι! Με κόσμο να περνάει από δίπλα τους, ίσως και γι’ αυτό την γλύτωσε τόσο «φτηνά», αν ήταν βράδυ, δεν θέλουμε να φανατιστούμε τι θα πάθαινε! Η Θάλεια βρήκε το κουράγιο γύρισε στην δουλειά της και εκεί κατέρρευσε. Ευτυχώς που πήραν επιταγή εταιρική (η οποία με ένα τηλέφωνο στην τράπεζα ακυρώνεται), αν της είχαν αρπάξει κάνα πάκο μετρητά, άντε να αποδείξεις ότι «δεν είσαι ελέφαντας».

Για να μην κατηγορηθούμε πάλι εμείς οι κακοί «φασίστες» που φωνάζουμε «βοήθεια μας τελειώνουν εμάς και τα παιδιά μας» ως υπερβολικοί και ψεύτες, επισυνάπτουμε μαζί με το παρόν φωτογραφίες που τραβήξαμε, έτσι για την «πλάκα» επί την οδού Ακομινάτου απέναντι από την θεατρική σκηνή (μεταξύ Αγ.Κων/νου και Δεληγιάννη). Αν μπορέσει κάποιος με ασφάλεια ας πάει ότι ώρα θέλει και ας παρατηρήσει ποιοι πουλάνε, ποιοι αγοράζουνε και τι θα νιώσει… αηδία, οργή, απογοήτευση ???

Κάντε «κλίκ» στα παρκάτω Links να δείτε τις φώτο:

ΦΩΤΟ1: http://img534.imageshack.us/img534/3255/20403817.jpg

ΦΩΤΟ2: http://img515.imageshack.us/img515/2589/d01d.jpg

ΦΩΤΟ3: http://img412.imageshack.us/img412/5963/c01nn.jpg

ΦΩΤΟ4: http://img412.imageshack.us/img412/8383/31507833.jpg

Παρόμοια και πολύ χειρότερα περιστατικά έχουν καταγγελθεί και σε άλλες περιοχές όπως δίπλα από το πολυτεχνείο, εκεί που το εμπόριο χρίζει και της ασφάλειας του Ασύλου (μόλις κάνει ντου η Δίωξη) σαλτάρουν μέσα στο πολυτεχνείο και όλα καλά!

Σαφώς αυτή η βρώμα έχει πολλά παρακλάδια και πολλούς ενόχους! Με επίσημες όμως στατιστικές, η εισβολή των λαθραίων εποίκων ανέβασε το ποσοστό σε πάνω από 3000%!!!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ζούμε το τρέιλερ της «κόλασης», ας ελπίσουμε να αντέξουμε όταν θα πρέπει να ζήσουμε την ολοκληρωτική…

Επανερχόμαστε

«ΔΙΚΤΥΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου