Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Κινητοποιήσεις του Πατριωτικού Μετώπου σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Κατά εκατοντάδες εγγράφονται νέα μέλη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα, οι εργασίες των αντιπροσώπων του Πατριωτικού Μετώπου, για την ανάδειξη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος.

Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και κοινής διαπίστωσης για την ανάγκη συμπαράταξης όλων των Πατριωτικών Δυνάμεων της Πατρίδας μας, υπήρξε πλήρης ομοφωνία πάνω στις βασικές αρχές του ΠΑ.ΜΕ. και ορίσθηκε η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, με άμεσους στόχους:

1. Να προχωρήσει το στις επόμενες εβδομάδες σε ανοιχτές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συγκεντρώσεις, μέσα από τις οποίες θα προκύψει και το πιο προχωρημένο-ολοκληρωμένο σχήμα, τόσο της Διοικούσας Επιτροπής, όσο και της Κεντρικής Επιτροπής και των Περιφερειακών Οργάνων του Κινήματος. Ενώ παράλληλα, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα δράσης του Κινήματος, στους μήνες που έρχονται.
2. Να στηρίξει και να συμμετέχει, σε όλες τις κοινωνικές αντιδράσεις στα σχέδια για διάλυση του κοινωνικού αλλά και εθνικού ιστού. Με σημαία την ελληνική και μόνον της ελληνική, χωρίς χρωματισμούς και αποχρώσεις. Και με ιδεολογία, όχι θολοκουλτούρες και ατομοκεντρικές-ναρκισιστικές ή μεγαλόστομες πατριωτικές κορώνες, αλλά την κληρονομιά των προγόνων μας και τα διδάγματα των λαών ανά την υφήλιο, οι οποίοι αντιστάθηκαν στην καταστροφή που κουβάλησαν στις πατρίδες τους οι νεοταξίτες.
3. Να καλέσει όλους τους Πατριώτες, με ανοιχτές διαδικασίες και χωρίς κανέναν αποκλεισμό, να ενταχθούν στο δυναμικό των Οργάνων του. Το Πατριωτικό Μέτωπο λέει ξεκάθαρα: Δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτήν την κρίσιμη στιγμή από ποιόν ιδεολογικοπολιτικό χώρο προέρχεσαι αδελφέ και αδελφή μου Έλληνα και Ελληνίδα. Μπορείς να κρατήσεις την όποια ιδιαίτερη επιλογή σου. Έλα όμως να δώσουμε τα χέρια για να βοηθήσουμε την δύσμοιρη Πατρίδα και τον Λαό μας.
4. Να επαναβεβαιώσει πως το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν είναι ένα ακόμη Κόμμα, αλλά Κίνημα, χωρίς αρχηγισμούς και μεσσιανισμούς. Υπενθυμίζοντας- ίσως κουραστικά πως όποτε η Πατρίδα σώθηκε, αυτό έγινε από τα δικά της παιδιά και όχι από «σωτήρες» κανενός είδους. Είτε από επαγγελματίες πολιτικούς, είτε από «μεσσίες» με παχιά πορτοφόλια, είτε από «σωτήρες» που «ανακάλυψαν ένα ακόμη δρόμο για την ανάκαμψη της Πατρίδας», όπως πολλές φορές έγινε στο παρελθόν. Με πιο πρόσφατες τις μεγάλες πολιτικές απάτες που ζήσαμε τις τελευταίες δεκαετίες, του «τρίτου δρόμου για το σοσιαλισμό», της «ισχυρής Ελλάδας», «της καλύτερης Ελλάδας» ή του «ρήξη και ανατροπή, όλα τα άλλα είναι ντροπή» των επαγγελματιών του σοσιαλισμού, της δημοκρατίας των διαπλεκόμενων και των ψευδοπατριωτών του άλλα λέμε και άλλα κάνουμε.
5. Να ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιτρέψει στους κόλπους του, την μεταφορά των έριδων οποιουδήποτε είδους (κομματικών, ιδεολογικοπολιτικών, θρησκευτικών και λοιπών ιδιαιτεροτήτων). Κοινή διαπίστωση όλων των αντιπροσώπων των περιφερειών ήταν, πως η Πατρίδα και ο Λαός μας βρίσκονται στην σκοτεινότερη φάση τους από την Μεταπολίτευση και εντεύθεν. Δεν υπάρχει λοιπόν η πολυτέλεια ούτε ενός χαμένου λεπτού, σε άσκοπες έριδες, για το ποιος, που, πότε, διαφωνήσαμε ή συγκρουστήκαμε ιστορικά ως λαός και ως έθνος. Αυτήν την ώρα το σπίτι μας που λέγεται Ελλάδα καίγεται, και αυτό που χρειάζεται είναι όλα τα παιδιά του, «να πιάσουν τους κουβάδες για να την σβήσουν».
6. Να επαναδιατυπώσει την αρχή της αυτοοργάνωσης όλων των οργανώσεων του Πατριωτικού Μετώπου, χωρίς καθοδηγητές, προέδρους, αντιπροέδρους, γενικούς γραμματείς και λοιπούς βαρύγδουπους τίτλους. Αλλά με απλή αποδοχή του παραγωγικού-δημιουργικού ρόλου που μπορεί να αναλάβει ο καθένας από μας, για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματική η λαίλαπα της κατοχικής συμμαχίας, ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και όλων όσων κρυφά ή φανερά, αποδέχονται την εκποίηση της αξιοπρέπειάς μας ως έθνους και ως λαού. Όλα τα μέλη του Πατριωτικού Μετώπου, από τον πανεπιστημιακό και τον ανώτατο αξιωματούχο παντός είδους, έως τον εργάτη και τον αγρότη, είναι απλά «μέλη». Η κάθε οργάνωση, αποφασίζει από μόνη της, τον ορισμό του «συντονιστή» της, μια θέση η οποία δεν έχει να κάνει με κανένα ειδικό ρόλο, παρά μόνο με αυτό της σκληρής εργασίας που είναι απαραίτητη για τον συντονισμό της δράσης των μελών του κεντρικού ή περιφερειακού οργάνου.
7. Να καλέσει όλους τους Έλληνες Πατριώτες και ιδιαίτερα τους ειδικούς κατά περίπτωση, να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τη διαμόρφωση ενός πληρέστερου σχεδίου δράσης αλλά και αρχών του κινήματος, όπως αυτές προβάλλονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Πατριωτικού Μετώπου, www.pamet.gr και στην διεύθυνση pametopo@gmail.com.
8. Τέλος να καλέσει όλους τους Έλληνες Πατριώτες, να συνεχίσουν το στήσιμο οργανώσεων σε όλες τις περιφέρειες της χώρας μας.

Εδώ να σημειώσουμε πως ο πρώτος στόχος του Πατριωτικού Μετώπου, να ζητήσει από τους Έλληνες Πατριώτες των περιοχών της χώρας, που αντιμετωπίζουν την επιθετικότητα των Τούρκων, Σκοπιανών, Αλβανών, να αποδεχθούν την πρότασή του να συντονίσουν στον καλύτερο δυνατό βαθμό τον κοινό αγώνα, έκανε σε ικανοποιητικότατο βαθμό τον πρώτο του κύκλο. Δεδομένου ότι, γενναίοι Πατριώτες, με διαρκή δείγματα δουλειάς ο καθένας στην περιοχή του, δήλωσαν το παρών τους. Έτσι, το Πατριωτικό Μέτωπο, χαιρετίζει:

1. Τον Κώστα Καραϊσκο στην Κομοτηνή, που χρόνια τώρα, τόσο με τον «Αντιφωνητή» του, όσο και με τη συμμετοχή του σε κάθε εκδήλωση για την προστασία της Θράκης μας από τις παράνομες δραστηριότητες του Τουρκικού Προξενείου και της προσπάθειας τουρκοποίησης της από τους νεοοθωμανούς και τους κεμαλιστές πράκτορες του τουρκικού κράτους.
2. Τον Γιώργο Χατζή, που με τους συνεχείς αγώνες του, κρατά σε εγρήγορση τους Πατριώτες της Φλώρινας, απέναντι στην άθλια προπαγάνδα των φερέφωνων του Γκρουέφσκυ, κρατώντας παράλληλα, ψηλά το ηθικό και την αξιοπρέπεια των συμπατριωτών του στην ιδιαίτερή του πατρίδα.
3. Τον Γιώργο Χατζηδημητριάδη, που ακούραστα οργώνει καθημερινά τον κάμπο της Μακεδονίας, κρατώντας σε διαρκή επαφή τους αγρότες, ζητώντας τους να μην πέφτουν θύματα της μαύρης και διασπαστικής προπαγάνδας. Και ακόμη περισσότερο, να καταλάβουν πως πρέπει σήμερα κιόλας να αντισταθούν στην εγκατάλειψη της αγροτιάς, την εξαθλίωση των νοικοκυριών των χωριών και πάνω από όλα, κόντρα στα διάφορα οργανωμένα λαμόγια, που χρησιμοποιώντας τους θεσμούς, κατακλέβουν τους φτωχούς αγρότες.
4. Τον Πύρο Γκούμα, που μαζί με τους άλλους Χειμαριώτες Βορειοηπειρώτες αδελφούς, πολέμησαν και συνεχίζουν να πολεμούν κόντρα στην εγκληματική προσπάθεια της αλβανικής εξουσίας, να τους κλέψουν τις περιουσίες τους, αλλά και την αξιοπρέπειά τους ως Έλληνες.
5. Τον Γιώργο Χατζηαναστασίου που μαζί με τους οργισμένους κατοίκους της Λέσβου, αγωνίζεται εδώ και χρόνια να προστατέψει τόσο το νησί μας, όσο και όλη τη ζώνη του Αιγαίου πάνω στην οποία έχουν στραφεί οι βλέψεις των νεοοθωμανών του Ερντογάν. Αφιερώνοντας ουσιαστικά την ζωή του στην καταγγελία τόσο των πρακτόρων της τουρκικής ΜΙΤ που δρούν στο Αιγαίο, όσο και κατά της μικρονοικότητας κάποιων συμπατριωτών μας, που υποστηρίζουν την λογική του εναγκαλισμού των νησιών μας από τους Τούρκους.

Ακόμη το Πατριωτικό Μέτωπο, χαιρετίζει τους: Κώστα Ζουράρι, Κώστα Λάππα, Στυλιανό Λάμπρου, Ανδρέα Νοταρά, Αγγελόπουλο Γιάννη, Κωνσταντίνο Σταθόπουλο, Τηγανέα Χαράλαμπο, Παναγιώτη Μαϊδώνη, Σωκράτη Χριστοδουλάρη, Ιπποκάτη Χατζηαγγελίδη, Μιχάλη Κουβάτση, Αναστάση Ρηγόπουλο, Οδυσσέα Νίκου και Σταύρο Βιτάλη για τις συνεχείς, φιλότιμες, εθελοντικές και άοκνες προσπάθειές τους για την ενδυνάμωση του Κινήματος, απέναντι στη κατοχική συμμαχία των σημερινών σοσιαλνεοφιλελεύθερων συγκυβερνώντων. Αφήνοντας στην άκρη τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές ιδιαίτερες διαδρομές και καταβολές τους, και δίνοντας τα χέρια, ως ένα φωτεινό παράδειγμα για το τι πρέπει να γίνει από όλους τους Έλληνες, απ’ άκρου σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.

Εδώ να προσθέσουμε την ειδική μνεία η οποία έγινε στην ιδιαίτερα επίπονη και επίμονη δουλειά στο διαδίκτυο, με εγγραφή 1500 και πλέον νέων μελών και φίλων του Πατριωτικού Μετώπου από τον Χάρη Τηγανέα και των πάνω από 2000 μελών από τον Ανδρέα Νοταρά. Οι οποίοι απέδειξαν, πως όταν ο Έλληνας αποφασίζει να «θεριέψει», βρίσκει αμέσως συμμάχους, ακόμη και στους δυσκολότερους αγώνες, όπως είναι και ο σημερινός του Πατριωτικού Μετώπου: Να συνενώσει όλους τους Έλληνες απέναντι στην καταιγίδα που σαρώνει τον Λαό και την Πατρίδα μας. Χρησιμοποιώντας μάλιστα, μια απλή και καθάρια κουβέντα: Αδελφέ μου Έλληνα, το Πατριωτικό Μέτωπο, είσαι ΕΣΥ. Έλα να ανατρέψουμε τα άθλια σχέδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου