Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Πίσω από τις φανφάρες των νεοοθωμανών και των νεοραγιάδων, δεν κρύβεται η εκποίηση μετά την κοινωνική και της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πίσω από τις νεοοθωμανικές και νεοραγιαδίστικες φανφάρες περί μνημονίων, κειμένων δηλαδή που καμία αξία δεν έχουν όπως πολλές φορές έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, η τραγική αλήθεια είναι η αποδοχή από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, της πιθανότητας αναγνώρισης δικαιωμάτων στην Τουρκία, στα ελληνικά εδάφη του Αιγαίου .

Αυτό είναι το πραγματικό συμπέρασμα από την επίσκεψη του Σουλτάνου Ερντογάν στην Ελλάδα, και της στάσης των φιλοξενούντων των, σοσιαλφιλελεύθερων κυβερνώντων του ΠΑΣΟΚ.

Από όλα όσα ακούστηκαν από την επίσκεψη του νεοοθωμανού Ερντογάν, η σημαντικότερη και η πιο επιλήψιμη τελικά δήλωση, είναι αυτή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλου, γνωστού και ως «Μεγάλου Τραγουδιστή» από την άθλια ιστορία της παράδοσης του Κούρδου Ηγέτη Αμπντουλά Οτζαλάν στους δημίους του. Ο κ. Πάγκαλος τόνισε με σημασία: «όπου υπάρχει διαφωνία για τον καθορισμό εδαφικών λεπτομερειών ή γεωγραφικών ιδιομορφιών, η λύση πρέπει να δίνεται από τρίτους, εντεταλμένους προς τούτο, με βάση το Διεθνές Δίκαιο». Μια δήλωση που απλά σημαίνει πως αποδέχεται η Κυβέρνησή του, ότι υπάρχουν αμφισβητούμενα εδάφη στο Αιγαίο.

Στα άλλα σημαντικά ζητήματα όπως το casus belli, παραμένει η περιφρονητική δήλωση Ερτογάν πως , «το μόνο ενδεχόμενο να αρθεί το CASUS BELLI είναι να παραιτηθεί η Ελλάδα από το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών της υδάτων στα 12 ν.μ.» μπροστά σε έναν ΓΑΠ που δεν διαφώνησε, ζητώντας παράλληλα "τον αφοπλισμό των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών που υπερασπίζουν το Αιγαίο από τα τουρκικά μαχητικά".

Την ίδια ώρα ο σουλτάνος Ερντογάν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την όποια λογική σεβασμού και φιλοξενίας που του παρείχε καλώς η κακώς η Ελλάδα, υπέδειξε στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, τον τρόπο με τον οποίο εννοεί την νέα ελληνουρκική περίοδο φιλίας. Φυσικά τέτοιου είδους δηλώσεις δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσουν, διότι πριν από μερικές μέρες όταν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο που διοργάνωσε το Κέντρο Σπουδών Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ο Τούρκος ΥΠΕΞ δήλωσε: "Έχω τον συντονισμό της επίσκεψης, γιατί ειλικρινά θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή την φτωχή χώρα στη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται". Μια εικόνα συνολικής κατάντιας του πολιτικού προσωπικού της χώρας, αλλά και των ΜΜΕ, που πανηγύριζαν για τον ερχομό του «Ερντογάν εφέντη» και φυσικά δεν έδειξαν ούτε μια εικόνα από τις κινητοποιήσεις των πολιτών στην Αθήνα, κόντρα στην επίσκεψη του σουλτάνου.

Οι παραζαλισμένοι από τις απανωτές «σφαλιάρες» Έλληνες, μέσα σε όλον αυτόν τον ορυμαγδό των σχεδίων που υλοποιούνται καθημερινά σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού μας, παρακολουθούν άφωνοι την εκποίηση των κοινωνικών κατακτήσεών τους αλλά και της εθνικής τους αξιοπρέπειας. Οι εποχές θυμίζουν την περίοδο της αλητείας Μένεμ στην Αργεντινή, όταν όλα ξεπουλήθηκαν μέσα με μερικούς μήνες. Αργά η γρήγορα, και ο ελληνικός ο λαός όπως και ο Αργεντίνικος, θα καταλάβει τι παγίδα του στήνουν. Και τότε θα έλθει η ώρα του. Η ώρα του Πατριωτικού Μετώπου.

Έλληνες γρηγορείτε. Αυτοοργανωθείτε στο Πατριωτικό Μέτωπο. Όσο συντομότερα αντιδράσουμε, τόσα περισσότερα θα περισώσουμε.Κάθε μέρα, νέες οργανώσεις του ΠΑΜΕ προστίθενται στην συμπαράταξη των Ελλήνων Πατριωτών απ' άκρου σε άκρη σε όλη την Ελλάδα. Χωρίς αρχηγούς, μεσσίες, σωτήρες, ινστρούχτορες. Με σημαία μας την ελληνική και μόνον την ελληνική. Με ιδεολογία μας αυτά που μας άφησαν οι αρχιμάστορες πρόγονοί μας και η αντίσταση των λαών ανά τον κόσμο, κατά της λαίλαπας της παγκοσμιοποίησης, της φτώχειας, της εξαθλίωσης της μείωσης της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Το τραγικό λάθος της διπλής κινητοποίησης κατά της έλευσης του νεοοθωμανού που δυστυχώς έγινε και πάλι, χωρίζοντας τους Έλληνες σε Δεξιούς Αριστερούς, δεν πρέπει να επαναληφθεί. Γιατί όλους εμάς, δεν πρέπει να μας χωρίζουν τα λάθη του Βελουχιώτη, του Ζέρβα, του Ψαρρού. Αυτό που πρέπει να μας ενώνει, είναι οι αγώνες τους για την Πατρίδα, τον Λαό μας. Πατριωτικό Μέτωπο Τώρα λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου