Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

"Xαρά Nικoπούλoυ-Θάλεια Δραγώνα"

Αισθήματα Αγανάκτησης, Οργής & Αποτροπιασμού προκαλούν οι συνεχιζόμενες προκλήσεις της ειδικής γραμματέως του Υπουργείου Παιδείας,...
του οποίου την ονομασία μετέβαλαν ανεπίτρεπτα και όλως αντισυνταγματικά αφαιρώντας τη λέξη «ΕΘΝΙΚΗΣ» Παιδείας και Θρησκευμάτων, Θάλειας Δραγώνα, η οποία αναπόδεικτα, αναληθώς, συκοφαντικά και ύποπτα συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις και να κατηγορεί προκλητικά τη δασκάλα του Μεγάλου Δερείου, Χαρά Νικοπούλου ότι δήθεν ασκεί πολιτική στο σχολείο.

Ως πρωτίστως Έλλην πολίτης, δευτερευώντως ως δικηγόρος και τέλος ως αδελφός της Χαράς Νικοπούλου, υπενθυμίζω στην "κα" ειδική γραμματέα του Υπουργείου ότι το άρθρο 16παρ2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, το οποίο έχει ψηφίσει η Ελληνική Βουλή συμπεριλαμβανομένου και του σήμερα κυβερνώντος κόμματός της, ορίζει ρητώς
"2. Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της ΕΘΝΙΚΗΣ και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες". Το άρθρο αυτό «κα» γενική γραμματέα δεσμεύει και υποχρεώνει συνταγματικά την εκάστοτε κυβέρνηση να αναπτύσσει σε όλους ανεξαιρέτους τους Έλληνες πολίτες ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ....... επιταγή την οποία είναι υποχρεωμένοι ν’ ακολουθούν και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και λειτουργοί.

Η "κα" ΔΡΑΓΩΝΑ όχι μόνον λησμονεί ανεπίτρεπτα το συγκεκριμένο σαφές άρθρο του ισχύοντος Συντάγματος, το οποίο και η ίδια με συνταγματική υποταγή στον υπέρτατο νόμο του Ελληνικού Κράτους θα έπρεπε ν’ ακολουθεί, αλλά ηθελημένα το παραβιάζει με συνεχείς προκλήσεις ......

Το περίεργο και οξύμωρο είναι ότι η θεματοφύλακας του Συντάγματος και υποτιθέμενη εφαρμόστρια, ως πολιτικό και κυβερνητικό όργανο, του υπέρτατου νομοθετήματος της Ελληνικής Πολιτείας, παραβιάζει πλέον συνεχώς αυτό σε κρίσιμα και ευαίσθητα ζητήματα.

Έχουν θέση στην Ελληνική Κυβέρνηση πρόσωπα τα οποία παραβιάζουν εσκεμμένα και αλλεπάλληλα το Σύνταγμά μας;

Η ειδική γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κλπ. προκλητικά παραβιάζει με τα λεγόμενά της ευθέως το άρθρο 16§2 του Συντάγματος......

Είναι, όμως, σε όλους γνωστό ότι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εντολές και προτροπές ακόμη και όταν προέρχονται από κυβερνητικά και πολιτικά πρόσωπα είναι παράνομες και ως τέτοιες δεν γίνονται αποδεκτές τόσο από τους πολίτες όσο και από τους δημοσίους υπαλλήλους και λειτουργούς, οι οποίοι οφείλουν και υποχρεούνται βάσει του υπέρτατου πολιτειακού νομοθετήματος και με γνώμονα τις σαφείς επιταγές του Συντάγματός μας να μην υπακούουν και να μην τις εφαρμόζουν ως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, χωρίς τούτου να επισύρει καμία απολύτως πειθαρχική ποινή.

Καλά, λοιπόν, θα κάνει η ειδική γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο όσο και εάν κάποιοι δεν θέλουν να λέγεται «ΕΘΝΙΚΗΣ», είναι εν τοις πράγμασι «ΕΘΝΙΚΗΣ», βάσει ρητής συνταγματικής επιταγής, να φρεσκάρει λίγο τη μνήμη της διαβάζοντας και πάλι προσεκτικά τη διάταξη του άρθρου 16§2 του Συντάγματος, αντί να δίδει συνεντεύξεις, που στηρίζονται σε ψευδή γεγονότα και παραβιάζουν κατάφωρα το Ελληνικό Σύνταγμα, στο οποίο υποτίθεται ότι υποχρεούται να υπακούει.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένος να απομακρύνει την ειδική γραμματέα του Υπουργείου από τη θέση της, καθώς ενεργεί και εκφράζει πολιτικές και κυβερνητικές απόψεις που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το Ελληνικό Σύνταγμα.

Με εκτίμηση

Ευτύχιος Νικόπουλος"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------
"Κύριε Ευτύχιε Νικόπουλε.
Αν νομίζεται ότι «ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένος να απομακρύνει την ειδική γραμματέα του Υπουργείου από τη θέση της, καθώς ενεργεί και εκφράζει πολιτικές και κυβερνητικές απόψεις που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το Ελληνικό Σύνταγμα» όπως λέτε, πλανάστε πλάνην οικτράν.
Αυτοί που κατέθεσαν στεφάνι, αποδίδοντας τιμές στον τάφο του μεγαλύτερου εχθρού του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ είναι ταγμένοι να αφανίσουν τον Ελληνισμό.
Το αποδεικνύουν καθημερινά με τις πράξεις τους."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου