Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Έτοιμο να υποδεχθεί τους Πατριώτες, το «Στέκι του Πατριώτη». Καθημερινά από 5 έως 8 μ.μ. στο Κέντρο της Αθήνας.

Σε έναν λαϊκό, ταπεινό χώρο της Βαρβάκειας Αγοράς, στην Αρμοδίου 14 εγκαινιάσθηκε την Κυριακή 20 Ιουνίου το «Στέκι του Πατριώτη». Με κεράσματα που ήλθαν από την Κρήτη, τη Μακεδονία, τη Μυτιλήνη, τη Θεσσαλονίκη και πάντα με καλή διάθεση και αδελφικότητα, Έλληνες Αθηναίοι πολίτες, προερχόμενοι από όλα τα ιδεολογικοπολιτικά ρεύματα, έδωσαν τα χέρια για τον κοινό αγώνα, απέναντι στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης. Υλοποιώντας έτσι την βασική αρχή του Πατριωτική Μετώπου, πως μπροστά στην επιχειρούμενη από την κατοχική συμμαχία των αθλίων διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων πολιτικών απατεώνων, μπορούμε να στήσουμε από σήμερα κιόλας όλοι μαζί, ένα κάθετο Παλλαϊκό, Ελληνικό, Πατριωτικό, Δημοκρατικό φράγμα.

Για λογαριασμό του Πατριωτικού Μετώπου, καλωσόρισαν τους Αθηναίους Πολίτες οι οργανωτές και υπεύθυνοι στο «Στέκι του Πατριώτη», Χάρης Τηγανέας και Βασίλης Τσίτουρας. Παράλληλα, ευχαρίστησαν τα αδέλφια από όλη την Ελλάδα, τον Γιώργο Πιά από το Ηράκλειο της Κρήτης, τον Γιώργο Χατζηαναστασίου από τη Μυτιλήνη, τον Στέργιο Πραπαβέση από τη Θεσσαλονίκη και τον Γιώργο Χατζηδημητριάδη από την ακριτική Αριδαία της Πέλλας, που έστειλαν με περισσή φροντίδα και αγάπη, τα τοπικά προϊόντα της μάνας ελληνικής γης, έτσι για να τα μοιραστούν με τους Αθηναίους αδελφούς μας.

Σε μια απέριττη και ταπεινή εκδήλωση, Αθηναίοι, Μακεδόνες, Κρητικοί, Μανιάτες, Θρακιώτες, Πόντιοι, Ηπειρώτες, Πελοποννήσιοι, Νησιώτες, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να συμφωνήσουν πως αυτό που προέχει σήμερα πάνω από όλα, είναι η προάσπιση της Πατρίδας και του Λαού μας από τα σκοτεινά σχέδια των νεοταξιτών. Αποδεχόμενοι από κοινού πως αυτή η διαδικασία γνωριμίας και συστράτευσης, μπορεί να έχει μπροστά της τα χίλια μύρια εμπόδια, αλλά θα πρέπει να παραμείνει ως αδήριτη ανάγκη και προϋπόθεση, για τον σχεδιασμό και την διαμόρφωση τόσο του πολιτικού πλαισίου μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινηθεί το Πατριωτικό Μέτωπο, όσο και τον προγραμματισμό των τακτικών κινήσεων που πρέπει να γίνουν για την οργανωτική ενδυνάμωση, αλλά και τις δράσεις του Πατριωτικού Κινήματος.

Το «Στέκι του Πατριώτη» θα είναι καθημερινά ανοιχτό και θα προσφέρει φιλόξενα και φυσικά χωρίς κανέναν οικονομικό αντίτιμο, τους καφέδες, τα τσιπουράκια, τις τσικουδιές, τα γλυκά αλλά και την ενημέρωση που είναι απαραίτητη για να γνωριστούμε όλοι οι Έλληνες Πατριώτες μεταξύ μας. Καθημερινά λοιπόν, ο υπεύθυνος στο «Στέκι του Πατριώτη» Χάρης Τηγανέας, σας περιμένει από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. στην Αρμοδίου 14. Μπορείτε να του τηλεφωνείτε αν θέλετε στο 6936922595, για να συντονισθείτε για την επίσκεψή σας στο Στέκι, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα πως ο «κύβος ερίφθη» και πως η απόφαση ότι, όλες οι Πατριωτικές δυνάμεις της χώρας θα πρέπει να συστρατευθούν στον κοινό αγώνα, έχει ήδη γίνει συνείδηση και είναι πια πραγματικότητα.

Από την πλευρά του το Πατριωτικό Μέτωπο, εκφράζει τις ευχαριστίες του στους πρωτεργάτες για την οργάνωση στο «Στέκι του Πατριώτη», τα μέλη της Δ.Ε. του ΠΑΜ, Βασίλη Τσίτουρα και Χάρη Τηγανέα, στους οποίους οφείλεται και η υλοποίηση αυτής της πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλίας. Εντός των επόμενων ημερών εξάλλου, θα οριστικοποιηθεί και θα γνωστοποιηθεί και ο χώρος των γραφείων του Πατριωτικού Μετώπου στην Αθήνα. Όλοι μαζί λοιπόν οι Έλληνες Πατριώτες, βάζουμε ο καθένας το μικρό ή το μεγάλο του λιθαράκι, για να γίνει το όραμα των αγωνιστών του ’21 και της εθνικής αντίστασης «να φύγουμε από το εγώ και να μπούμε στο εμείς», πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου