Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ανησυχεί ο σύνδεσμος τουριστικών γραφείων για τη νέα απεργία των ναυτεργατών

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ Π.Ε.Μ.Ε.Ν.ΚΑΙ ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ

Την ανησυχία του για την ανεξάρτητη απεργία των σωματείων ναυτεργατών Π.Ε.Μ.Ε.Ν. και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, για τις 23.06.2010 εκφράζει με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος τουριστικών γραφείων (Ηαττα). Ο Σύνδεσμος τονίζει ότι ενώ η ομαλότητα έδειχνε να αποκαθίσταται και πάλι τον προηγούμενο καιρό, έρχεται τώρα αυτή η νέα απρόσμενη και αναπάντεχη απεργία -και μάλιστα όχι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ναυτεργατών- να απειλήσει την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο

Ο προγραμματισμός των τουριστικών γραφείων, σημειώνει ο Hatta, βρίσκεται για μία ακόμη φορά στον αέρα, ενώ οικογένειες ολόκληρες κινδυνεύουν να βρεθούν στο λιμάνι χωρίς να ξέρουν αν και πότε θα φτάσουν στον προορισμό τους.

O Hatta διαμαρτύρεται έντονα για τον συγκεκριμένο τρόπο διεκδίκησης δικαιωμάτων σε βάρος άλλων: των απλών πολιτών και των υπόλοιπων επαγγελματιών του κλάδου, που προσπαθούν ,όπως τονίζει ο Hatta-παρά τις τεράστιες δυσκολίες της εποχής- να κρατήσουν τον τουρισμό όρθιο και να τού δώσουν ένα καλύτερο μέλλον, και ζητούμε από τους ενδιαφερόμενους να αναλογιστούν τις συνέπειες των αποφάσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου