Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

"Πίσω από το μετρό του νομισματοκοπείου..."

"Μένω με την οικογένειά μου πίσω από το μετρό του νομισματοκοπείου.Στην περιοχή αυτή πρέπει να σας πω ότι υπάρχει παράνομη κατάληψη γης από τσιγγάνους. Υπάρχουν αντίσκηνα όπου διαβιώνουν εκατοντάδες τσιγγάνοι.
Το πρόβλημα δεν είναι βεβαίως για εμάς ότι παρανόμως...
έχουν κάνει κατάληψη ( αυτό ας το ψάξουν οι ιδιοκτήτες).
Υπάρχουν θέματα οικολογικά και θέματα υγειονομικά που μας καίνε εδώ όλους τους κατοίκους της περιοχής του Κάτω Χαλανδρίου.
Για παράδειγμα οι άνθρωποι αυτοί από τον δήμο μας έχουν το δικαίωμα χωρίς να πληρώνουν κάποιο αντίτιμο ή λογαριασμό να χρησιμοποιούν νερό.
Αλλά εδώ δεν μιλάμε για χρησιμοποίηση αλλά για κατασπατάληση υδάτινων πόρων αφού οι βρύσες δεν κλείνουν ποτέ, χειμώνα καλοκαίρι, βράδυ και πρωί. Ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!
Εννοείται ότι και ηλεκρτικό ρεύμα δεν πληρώνουν και δεν έχουν πρόβλημα στη χρησιμοποίηση της ενέργειας, με αποτέλεσμα να μην κλέινουν ποτέ τα φώτα ( γεγονός ασήμαντο αν κανείς συγκρίνει την σπατάλη αυτή με την σπατάλη του νερού).
Κατά δεύτερο λόγο δεν μπορεί κανείς να περάσει και να μην διακρίνει τόνους σκουπιδιών που ξεχύνονται έξω από κάδους και γύρω τους τον τελευταίο καιρό άπειρα ποντίκια( τεράστιοι αρουραίοι!!!!!!!!!!!) που μεταφέρουν με το στόμα τους σκουπίδια.

Την νύχτα βάζουν να παίζει μουσική μέσα από ηχεία μεγάλα σαν δωμάτια .Είναι αδύνατον με την ένταση αυτή να κοιμηθεί οποιοσδήποτε άνθρωπος σε απόσταση 500 μέτρων, πόσο μάλιστα εμείς και πολλά άλλα σπίτια που είμαστε απόσταση στα 50 και 100 μέτρα.
Αυτή η .....μουσική παίζει όλη την νύχτα πολλές φορές μέχρι το επόμενο μεσημέρι όπως για παράδειγμα σήμερα.
Οι άνθρωποι αυτοί βασανίζουν ακόμη και τα ζώα, πρόσφατα ένα σκυλάκι βρέθηκε χωρίς δέρμα αφού τα μικρά παιδάκια τους έχουν γαλουχηθεί σε απίστευτες τρυφερότητες.Δεν ήταν η πρώτη φορά σας διαβεβαιώνω....
Όταν πρωτομετακόμισα στο σπίτι μου στην περιοχή μία ομάδα παιδιών μου ακινητοποίησε το αυτοκίνητο από μπροστά , ενώ τα υπόλοιπα από πίσω κατέστρεφαν με την ησηχία τους το αυτοκίνητό μου. Φυσικά απρόκλητα!!!!!!!!!!!!!!!!

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και κουραστήκαμε όλοι.
Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά δυστυχώς αντιμετωπιζόμαστε εμείς ως μειονότητα τόσο από την αστυνομία, όσο και από τον δήμο.
Δεν κάνουν τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα μας φάνε τα ποντίκια έλεος."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου