Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Εκτός συνεδρίου της ΝΔ οι Γ.Βουλγαράκης και Θ.Ρουσόπουλος

Στον αποκλεισμό, από τη λίστα των συνέδρων, των κ. Θ.Ρουσόπουλου και Γ.Βουλγαράκη, προχώρησε την Τετάρτη η Ρηγίλλης, δείχνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο την «πόρτα» της εξόδου από τη ΝΔ...
Σύμφωνα με το Βήμα, οι πρώην υπουργοί, αν και δεν έχουν διαγραφεί τυπικά από τα μητρώα του κόμματος αλλά μόνο πολιτικά με δήλωση του κ. Σαμαρά, δεν θα είναι σύνεδροι, παρά το γεγονός ότι το καταστατικό της ΝΔ αναφέρει πως οι πρώην βουλευτές είναι ex officio σύνεδροι.

Αν και ο κ. Ρουσόπουλος δεν είχε πρόθεση να συμμετάσχει αφού έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από την πολιτική, μείζον θέμα δημιουργείται με τον κ. Βουλγαράκη.

Και αυτό διότι ο ίδιος αποκλείεται, χωρίς να υπάρχει απόφαση του κόμματος, παρά το ότι στη λίστα των συνέδρων συμπεριλήφθηκαν πρώην κυβερνητικά στελέχη που βρέθηκαν στο επίκεντρο κριτικής και ορισμένοι χαρακτηρίστηκαν ακόμη και «βαρίδια» από τους «προεδρικούς», όπως οι Π. Δούκας, Αλ. Κοντός, Ευ. Μπασιάκος, Β. Μαγγίνας, Σ. Τσιτουρίδης και Μ. Λιάπης.

Το 8ο τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο), και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν με την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου