Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Σύντροφε Αλέξη, ζήτα την παραίτηση του συντρόφου Γρηγόρη


Posted by syrizitis

Πολιτικός πολιτισμός (ή αλλιώς χαριεντίσματα) στην Κ.Ο. της Πέμπτης 10/6

Επειδή ο σύντροφος Γρηγόρης άφησε να εννοηθεί ότι αν του το ζητήσει ο σύντροφος πρόεδρος, τότε μόνο συζητάει την παραίτησή του, απευθύνομαι στο σύντροφο πρόεδρο και του λέω να ζητήσει ευθέως και ονομαστικά από το σύντροφο Γρηγόρη να παραιτηθεί της βουλευτικής έδρας. Για τους υπολοίπους συντρόφους έτσι κι αλλιώς θα ισχύσει το καταστατικό, οπότε αμέσως μόλις λήξουν ορισμένα ευτελή περιουσιακά ζητήματα αναγκαστικά θα αποχωρήσουν από το κόμμα. Για τον σύντροφο Γρηγόρη πέραν του ότι το καταστατικό δεν τον ακουμπά, έχει και ακατάλληλη επιλαχούσα.

Το καταστατικό θα ισχύσει και για κάποιους συντρόφους από το ιστορικό αριστερό ρεύμα που στη συνεδρίαση της ΚΠΕ θα έχουν κώλυμα για τη νέα θητεία στην ΠΓ του κόμματος. Ο σύντροφος Αλέξης έχει καλύψει τα νώτα του συν τοις άλλοις και με το κλίμα που επέβαλλε η ομιλία του συντρόφου Δραγασάκη στο συνέδριο του ΣΥΝ. Σεβασμός στο καταστατικό σύντροφοι. Όλα για το κόμμα. Τέρμα οι προσωπικές φιλοδοξίες. Οπότε με ένα σμπάρο πετυχαίνουμε πολλά τρυγόνια. Η ηγεσία εδραιώνεται. Άλλωστε όπως διαρρέουν και οι σύντροφοι της πλειοψηφίας, η εφαρμογή του καταστατικού ήταν η αιτία που έφυγαν οι σύντροφοι της μειοψηφίας. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι πράγματι το κρίσιμο ζήτημα του συνεδρίου ήταν να γίνει κόμμα ο ΣΥΝ.

Όσο για αυτούς που έχουν εκπλαγεί από τον πρωτόγνωρο πολιτικό πολιτισμό αμφότερων πλευρών από την αποχώρηση της Ανανεωτικής, είχαμε ήδη υπογραμμίσει ότι τα κρίσιμα ζητήματα του διαζυγίου δεν έχουν λήξει (δείτε κι εδώ), και επομένως προς αποφυγή επισκέψεως συμβολαιογράφου, ο πολιτισμός είναι εκ των ουκ άνευ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου