Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Στη δημοσιότητα το πλήρες σχέδιο εισήγησης του Πατριωτικού Μετώπου για τη διαφθορά

Στη δημοσιότητα το πλήρες σχέδιο εισήγησης του Πατριωτικού Μετώπου για τη διαφθορά. Κεντρικοί άξονες, η διάκριση εξουσιών, οι βαρύτατες ποινές κατά των διεφθαρμένων αιρετών ή διορισμένων δημόσιων λειτουργών και η συγκρότηση ειδικού σώματος κατά της διαφθοράς.

Δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα το πλήρες σχέδιο εισήγησης του Πατριωτικού Μετώπου για την πρόληψη και καταστολή της διαφθοράς. Στο σχέδιο αυτό που τελεί υπό διαμόρφωση, καλούνται και παρακαλούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες να βοηθήσουν στην ολοκληρωμένη διαμόρφωσή του, υποβάλλοντας τις προτάσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση, pametopo@gmail.com. Να υπενθυμίσουμε πως στην τελική του μορφή, όπως φυσικά και των υπολοίπων προτάσεων του Πατριωτικού Μετώπου, θα εισαχθεί για έγκριση, στο 1ο Πανελλαδικό Συνέδριο του Κινήματος που θα γίνει το Φθινόπωρο.

Κεντρικοί άξονες της εισήγησης είναι, η διάκριση εξουσιών, οι βαρύτατες ποινές κατά των διεφθαρμένων αιρετών ή διορισμένων δημόσιων λειτουργών, νομοθετικές ρυθμίσεις προς την κατεύθυνση της δίωξής της καθώς και η συγκρότηση ειδικού σώματος κατά της διαφθοράς.

Μπορείτε να δείτε όλο το σχέδιο εισήγησης του Πατριωτικού Μετώπου για την πρόληψη και καταστολή της διαφθοράς, κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου