Τσάμιδες της αλβανικής βουλής απείλησαν τον Ελληνα αντιπρόσωπο

Από Nikosgizhs |


Η αλβανική βουλή έχει κηρύξει την 25 Ιουνίου ημέρα μνήμης της δήθεν γενοκτονίας των αλβανοτσάμιδων...

Για όσους δεν γνωρίζεται πρόκειται για αλβανούς εθνικιστές οπού είχαν κάνει συμφωνίες ακομα και με τους Ναζί για να έχουν Ελληνικό έδαφος στην Βόρεια Ελλάδα υπό την δικιά τους αλβανική κυριαρχία οπου ο Ελληνικος στρατος τελικά τους κατατρόπωσε και τους έδιωξε...

Μετά την έλευση της ενός λεπτού σιγής μέσα στην αλβανική βουλή...Ο τσάμης βουλευτής πήρε το λόγο και απευθυνόμενος προσωπικά στο Ελληνα αντιπρόσωπο Βαγγέλη Ντούλε του εκτόξευσε απείλη λέγοντας του:

"Βαγγέλη Ντούλε, δεν είσαι τίποτε άλλο από ένα εναπομείναν κουτάβι του Ζέρβα μέσα στην αλβανική βουλή. Θα σου δείξω εγώ πως κρατούν την ενός λεπτού σιγή όμως"

Άμεση ήταν η απάντηση του Έλληνα βουλευτή ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι προσωπική του υπόθεση, που πηγάζει αποκλειστικά από τα πιστεύω του, για το ποιον θα τιμά και δεν δέχεται καμία υπόδειξη επΆ αυτού. Ταυτόχρονα, επέκρινε την πρόεδρο του κοινοβουλίου για το γεγονός ότι δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα αμέσως μετά την εκτόξευση των απειλών.

Η ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου έχει αποθρασύνει τους αλβανούς εθνικιστές οπού ονειρεύονται την "Μεγάλη Αλβανία" με την προσάρτηση του Τετόβου των Σκοπίων αλλά και της λεγόμενης Τσαμουριάς (της σημερινής Θεσπρωτίας) ως αλβανικά εθνικά εδάφη...

Περισσότερα στο nenanews.eu
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ,ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΩΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ,ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.