Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ-ΣΚΟΠΙΑ


Η κατάσταση στα Σκόπια έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Το ναζιστικό καθεστώς του VMRO ενεργοποιεί τη μέθοδο των “ψυχιατρείων” έπειτα από 50 χρόνια σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Η Ελλάδα ενισχύει τις φασιστικές μεθόδους της ολιγαρχίας Γκρουέσκι επιτρέποντας τη λειτουργία οργανώσεων που υποστηρίζουν την ρατσιστική της προπαγάνδα.
Πολλοί από τους συνεργάτες του VMRO δρουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα ορισμένοι δε από αυτούς αμοίβονται από το Ελληνικό κράτος!! Η δράση των ιδεολογικών κληρονόμων αυτών που έστειλαν χιλιάδες συμπολίτες μας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης αποτελεί ντροπή για τη Δημοκρατία. Ελάχιστο χρέος της πολιτείας είναι η άμεση σύλληψη των φασιστοειδών που δρουν ανενόχλητοι εντός Ελλάδας και η πίεση με κάθε μέσο για ανατροπή του VMRO και επαναφορά των δημοκρατικών αξιών στη γειτονική χώρα.

O Vasilije Gligorijevic σύμφωνα με την Σκοπιανή εφημερίδα Nova Makedonija είναι σε ψυχιατρική κλινική.

Η εφημερίδα των Σκοπίων Nova Makedonija έχει σήμερα άρθρο για τον Vasilije Gligorijevic όπου επιβεβαιώνει ότι ο Φιλέλληνας είναι σε ψυχιατρική κλινική. Την σχετική είδηση την αναμεταδίδει το Βουλγαρικό FOCUS. Ο ανύπαρκτος μέχρι χθες Vasilije πλέον έχει και μητέρα. Επειδή το παραμύθι το έχουμε ξαναδεί απλά υπενθυμίζω τα άρθρα του Vasilije ώστε ο καθένας να κρίνει πόσο άρρωστος είναι ή όχι.
Ο Vasilije νοσηλεύεται στην γνωστή κλινική Bardovci. Αλήθεια Δημητρά να σου υπενθυμίσω τι είχε γράψει το Βουλγαρικό ΠΣΕ για την συγκεκριμένη κλινική μιας και το είχες υπογράψει και το Ελληνικό ΠΣΕ ?

ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου