Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Ενέδρα θανάτου στα Πευκάκια

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός επίθεσης, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:00 το απόγευμα στα Πευκάκια.

Οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν, περισσότεροι από 20, αναστάτωσαν τους κατοίκους της περιοχής, που έντρομοι βγήκαν από τα σπίτια τους, για να δουν τι συνέβη.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή, πλησίασαν το αυτοκίνητο την ώρα που ήταν σταματημένο στο φανάρι, κάτω από τη γέφυρα του ΗΣΑΠ στα Πευκάκια και άρχισαν να πυροβολούν.

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν εξακριβωθεί.

Τραυματίας είναι ο οδηγός του οχήματος, Ζαχαρίας Βιβιλάκης, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, όπλων και εκβιασμών. Στο αυτοκίνητο βρέθηκε όπλο, το οποίο δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν.

Όλα αυτά συνέβησαν σε ένα πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας και δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό των τρένων, εκεί όπου υπήρχαν εκατοντάδες αμέριμνοι πολίτες.

Η Αστυνομία που βρίσκεται στο σημείο της δολοφονίας συλλέγει στοιχεία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αποδίδουν το περιστατικό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακούστε πως περιγράφει το περιστατικό μία κάτοικος της περιοχής.
AΠΟ zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου