Τρίτη 28 Απριλίου 2009

12 Φανταστικές επιπλέoυσες πόλεις και τα τεχνητά νησιά


Lilypad Πλωτές Πόλεις για την Αλλαγή του Κλίματος.Μέχρι τώρα είναι μόνο θεωρητική,θα είναι σε θέση να παράγει την δικια της ενέργεια με ηλιακή, αιολική, η παλιρροϊκή ενέργεια.Κάθε μία από αυτές τις πλωτές πόλεις θα μπορούσε να φιλοξενή 50.000 άτομα.

Επιπλέοντα νησί Χτισμένο σε ανακυκλωμένο νερό από φιάλες.Αυτό το τεχνητό νησί στο Μεξικό κατασκευάστηκε με βάση 250000 πλαστικές φιάλες που επιτρέπουν το νησί να εκφυλιστεί και μετεγκατάσταση, όπως απαιτείται. Δυστυχώς, το νησί καταστράφηκε από τον τυφώνα, το 2005,

Αυτό είναι παράξενο,λέγεται το «Πριγκηπάτο του Sealand».



Μαλβίδες από το πουθενά έφτιαξαν ένα παράδεισο


CommunityKawasaki τεχνητό νησί στην Ιαπωνία

Επιπλέοντα έρημη πόλη. Μια από τις παράξενες πόλεις του κόσμου βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών του Αζερμπαϊτζάν, εγκαταλείφθηκε και έμεινε ερειπωμένο.

Επιπλέοντα νησί Immortals γλυπτό από κινεζικο καλλιτέχνη τονZhan Wang και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Τέχνης μποφόρ Trail.Απλώνονται πάνω από 67 χιλιομέτρων κατά μήκος της βελγικής ακτήςΣτο νησί, αγάλματα ενός ψαρά και ένα ξωτικό, ένα κινητό τηλέφωνο και έναν υπολογιστή αποτελούν εικόνες του παρελθόντος, παρόντος και του μέλλοντος..




Τεχνικά νησιά στο ΝΤΟΥΠΑΙ το πετρέλαιο τελειώνει αυτό είναι τώρα το μέλλων στη περιοχή

Χονγκ Κονγκ μιά παραγκούπολη μέσα στη θάλασσα αποτελεί μόνιμη κατοικία πάρα πολλών ανθρώπων. Είναι δυστυχώς και τουριστική ατραξιόν.



Μια παγκόσμια 'Επιπλέουσα Πολυτελή Κοινότητα'
Ντουπάι Ενα νησί κουκίδα στο χάρτη

1 σχόλιο:

  1. Με όλο το σεβασμό και την αγάπη μας!
    Οι πόλεις είναι "επιπλέουσες",και όχι "επιπλέοντες"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή