Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Η Θεσσαλονίκη έκανε Ρεκόρ Γκίνες στο καθισιό

Περισσότερα από 80 άτομα μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά στον μεγαλύτερο καναπέ του κόσμου, αυτόν που στήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην παραλία της Θεσσαλονίκης και πήρε μία θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Στην τελετή απονομής της πιστοποίησης της ένταξης του Μεγαλύτερου Καναπέ στον Κόσμο στο Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, εξαίροντας τις πρωτοβουλίες που κάνουν τη Θεσσαλονίκη ακόμα πιο γνωστή στο διεθνές προσκήνιο. Χαιρετισμούς απηύθυναν, επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO A.E., κ. Θέμης Καρτσιώτης, ο οποίος επεσήμανε το στοιχείο καινοτομίας που η HELEXPO επιδιώκει να χαρακτηρίζει τις Εκθέσεις που διοργανώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας EUROHOUSE Mobile, κ. Γεώργιος Καπουσίζης, ο οποίος τόνισε τη συνεχή ανοδική πορεία της εταιρείας και τα σχέδια της για μελλοντική επέκταση στις αγορές του εξωτερικού (Ευρώπη και Βαλκάνια).

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από πλούσιο live πρόγραμμα αναψυχής για το κοινό από τον Διογένη Δασκάλου με τους Monie Monie Conniente και τη θεατρική ομάδα Dada Art. επίσημος εκπρόσωπος τη

Στην 31η FURNIDEC συμμετέχουν 130 εκθέτες από την Ελλάδα και άλλες οκτώ χώρες (Αίγυπτο, Βουλγαρία, Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία-επίσημη συμμετοχή Ελληνο-ιταλικού Επιμελητηρίου, Ισπανία, Πακιστάν και Τουρκία).
Hellenic Business

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου