Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Η δίκη γιά έξωση της Ελληνικής Κοινότητας Στοκχόλμης!-ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα, 05/05-2009 άρχισε η δίκη που ξεκίνησε ο Καστρινάκης και η παρέα του ενάντια στη Κοινότητα Στοκχόλμης, την οποία απειλούν με «ΕΞΩΣΗ».

Ο έκπτωτος μετά τη μομφή και τη καθαίρεσή του στις 02/05-2009 Καστρινάκης παρουσιάστηκε άοπλος στο δικαστήριο, το οποίο του εζήτησε να έρθει το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου με στοιχεία που του ζητήθηκαν.

Επίσης η πρόεδρος του δικαστηρίου τόνισε επνανειλημμένα το «άπρεπο» να φτάνει στο δικαστήριο μία τέτοια υπόθεση μεταξύ Ελλήνων και με το μισό συμβούλιο αντίθετο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συνέπειες και επί πλέον στα τεράστια έξοδα της δίκης , που μπορεί να φτάσουν σε υπέρογκα ποσά και να τα πληρώσει η Στέγη.

Ο Καστρινάκης απάντησε ότι είναι βέβαιος ότι θα κερδίσει τη δίκη.

Η απάντηση της δικαστίνας ήταν «με μία δόση ειρωνίας»: όλοι αυτό πιστεύουν!

Οι σύμβουλοι της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας της Στέγης τάχθηκαν εναντίον της ανθελληνικής προσφυγής Καστρινάκη στα δικαστήρια για την ιστορική 47ετή Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης με την 19ετή στέγασή της στους χώρους του ιδρύματος στην Idungatan 4.

Οι δε αιτίες πρέπει να αναζητηθούν αλλού, εφ΄όσον ήδη έχουν εκδιωχθεί δύο (2) χορευτικά συγκροτήματα καθώς επίσης και η 20-μελής χορωδία.

Η δικαστής ολοκλήρωσε την ομιλία της λέγοντας ότι την ενοχλεί πολύ ότι πρέπει να γίνει δικαστήριο για αυτό το ζήτημα, που μπορούσε να είχε λυθεί με άλλο τρόπο.

Ζήτησε επίσης τις υπογραφές των συμβούλων της Στέγης που λένε ΟΧΙ στην ΕΞΩΣΗ, θεωρώντας τες προφανώς σημαντικές.



Η συνέχεια το φθινόπωρο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου