Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Τα γραφεία στοιχημάτων βλέπουν Σάκη νικητή για τη Eurovision


Με την υπόσχεση ότι θα γυρίσει νικητής στον διαγωνισμό της Eurovision, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για την Μόσχα ο Σάκης Ρουβάς. Δέκα είναι οι μέρες που απέμειναν για την μεγάλη βραδιά του τελικού της 54ης Eurovision στη Μόσχα, το Σάββατο, 16 Μαϊου. Ο Σάκης Ρουβάς κάνει σήμερα την πρώτη του πρόβα, ο οποίος βρίσκεται στη Μόσχα με τον αέρα ενός από τα μεγάλα φαβορί για την πρώτη θέση και με τα περισσότερα γραφεία στοιχημάτων να φέρνουν δεύτερο το ''This our night''.

Στην πρώτη θέση εδώ και καιρό φιγουράρει η Νορβηγία και ο Alexander Rybak με το ''Fairytale'', που έχει απόδοση 1,60 με 1,90. Να σημειώσουμε ότι η Νορβηγία έχει κερδίσει δύο φορές τον διαγωνισμό στο παρελθόν, τη μία το 1985 και την άλλη το 1995

Στο μεταξύ, ο διαγωνισμός της Eurovisionφέτος εξελίσσεται σε ντέρμπι, αφού ολοένα και περισσότερα διάσημα ονόματα επιστρατεύονται για λογαριασμό των χωρών. Μετά τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ και την Πατρίσια Κας, σειρά έχει η δημοφιλής show woman Ντίτα Φον Τις, η οποία είναι το «κρυφό χαρτί» της Γερμανίας και του τραγουδιστή Όσκαρ Λόγια που ερμηνεύει το τραγούδι «Miss Kiss Kiss Bang».

Η Ελλάδα συμμετέχει στον ημιτελικό της 14ης Μαΐου και εμφανίζεται στην 13η θέση. Στον ίδιο ημιτελικό συμμετέχουν οι χώρες: Κροατία, Ιρλανδία, Λετονία, Σερβία, Πολωνία, Νορβηγία, Κύπρος, Σλοβακία, Δανία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Λιθουανία, Μολδαβία, Αλβανία, Ουκρανία, Εσθονία, Ολλανδία.
Hellenic Business

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου