Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Η τρέλα... πάει στην FIFA!

http://www.gazzetta.gr/

cisse1.jpgΤο... μπαμ με τον Τζιμπρίλ Σισέ δεν προσφέρει στον Παναθηναϊκό μοναχά ένα φονικό «όπλο» στην κορυφή της επίθεσης αλλά και... διαφήμιση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Μάλιστα η μεταγραφή του Γάλλου παιχταρά στο «τριφύλλι» έχει συμπεριληφθεί σε ψηφοφορία της FIFA για την πιο εντυπωσιακή κίνηση του κολοκαιριού. Αυτή την στιγμή ο Σισέ, και ενώ το θέμα είχε δημοσιευτεί στο gazzetta.gr, έχει περάσει και τον Κακά, πέρασε και τον Κριστιάνο και είναι πρώτος στην σχετική λίστα! Cisse-mania, λοιπόν, παντού!




Η αίσθηση που προκάλεσε στον ποδοσφαιρικό πλανήτη η μετακίνηση του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό ήταν εμφανής από την πρώτη μέρα που έσκασε η... βόμβα με τον διεθνή επιθετικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, φυσικά, δεν μετράνε μόνο τα όσα μπορεί να πραγματοποιήσει ο κάθε παίκτης μέσα στο γήπεδο αλλά και το... γκελ που κάνει στον κόσμο μια τόσο μεγάλη μεταγραφική επιτυχία.

Χαρακτηριστικό είναι το γκάλοπ που έχει στήσει στην πρώτη της σελίδα η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου(FIFA) σχετικά με την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή μέχρι στιγμής, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο ερχομός του Σισέ στην Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε και... εκτοξεύθηκε!

Ο Γάλλος φορ βρίσκότανσ την τρίτη θέση και αξίζει να σημειωθεί πως πιο πάνω από εκείνον δεν θα μπορούσαν να μην είναι οι δύο κινήσεις της Ρεάλ που άλλαξαν τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά, με τον Πορτογάλο άσο να βρίσκεται στην κορυφή και με διαφορά και τον Βραζιλιάνο να ακολουθεί. Πάντως, από την ώρα που το Gazzetta.gr έκανε γνωστή την ψηφοφορία έγινε... πανικός και ο Γάλλος πέρασε και τον Κακά αλλά και τον Κριστιάνο και είναι πρώτος!

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής:


1) Σισέ 35,86%
2) Ρονάλντο 35,16%
3)Κακά 23,58%
4) Χαγκούι 2,09%
5) Σαβιόλα 1,83%
6) Σάντα Κρουζ 1,43%

Νίκος Αθανασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου