Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξιχνίαση της αρπαγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Βασίλειο Τσιατούρα, μετέβη σήμερα (04-07-2009) στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου την 13:30 ώρα παρουσιάστηκε από τον Διευθυντή της, ταξίαρχο Ιωάννη Δικόπουλο, η εξιχνίαση της αρπαγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και η εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις.

Προ της παρουσίασης ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Βρισκόμαστε εδώ μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για να συγχαρούμε την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για μια μεγάλη επιτυχία την οποία είχε. Mε μεθοδικότητα επαγγελματισμό και μεγάλη προσπάθεια κατόρθωσαν και εξάρθρωσαν μια σκληρή εγκληματική ομάδα, η οποία επιδίδετο κατά σύστημα στην διάπραξη αξιόποινων πράξεων και δη κακουργηματικής μορφής.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εγώ βρίσκομαι εδώ στο χώρο της Ασφάλειας, είναι ο φυσικός μου χώρος που υπηρετούσα μια ζωή ολόκληρη και ήρθα να συγχαρώ τους αστυνομικούς για μια πολύ μεγάλη επιτυχία που είχανε, για την εξάρθρωση μιας πολύ μεγάλης εγκληματικής ομάδας. Και με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω παράλληλα και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, η οποία συνέδραμε στην προσπάθεια αυτή των αστυνομικών της Ασφάλειας, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου