Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Επέστρεψε ο Θρύλος


Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε και μετά από 13 μέρες παραμονής στο Ζέεφελντ ο νταμπλούχος Ελλάδας επέστρεψε στην βάση του. Οι Πειραιώτες λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου πάτησαν ξανά ελληνικό έδαφος, αφού η ομάδα γύρισε από το Ζέεφελντ. Κανένας από τους παίκτες δεν έκανε δηλώσεις και όλα τα μέλη της αποστολής έφυγαν γρήγορα από το αεροδρόμιο προκειμένου να βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και να απολαύσουν το ρεπό της Κυριακής. Πέρα από τον Μπελούτσι που ως γνωστόν έφυγε για την Ισπανία μαζί με την αποστολή δεν γύρισαν ακόμα πέντε παίκτες.

Ο Ματ Ντάρμπισιρ έφυγε για την Αγγλία, ο Μπράβο για την Μαδρίτη, οι Τοροσίδης, Στολτίδης για την Θεσσαλονίκη και ο Ζεβλάκοφ για την Βαρσοβία. Οι ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό και δεν γύρισαν στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Άπαντες, όμως, θα βρίσκονται την Δευτέρα στις 19:30 στο Ρέντη για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Αντίο με προπόνηση

Το πρωί, ωστόσο έγινε και η τελευταία προπόνηση επί αυστριακού εδάφους. Το πρόγραμμα της ήταν πολύ πιο χαλαρό σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Δεν έλειψαν γι' ακόμα μία φορά οι ασκήσεις με μπάλα, ενώ έγινε και μίνι δίτερμα. Οι ποδοσφαιριστές, πάντως, που έπαιξαν σε ολόκληρο το φιλικό με την Σβατς, αλλά και αυτοί που αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα ακολούθησαν πιο ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης. Όσον αφορά στον Γκαλέτι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Στολτίδης έκανε θεραπεία.

Ο Ολυμπιακός θα μείνει στην Ελλάδα μέχρι τις 10 Ιουλίου. Τότε η αποστολή των Πειραιωτών θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας με την διεξαγωγή τεσσάρων φιλικών αναμετρήσεων. Εκεί η ομάδα θα παραμείνει μέχρι τις 19 Ιουλίου. Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει στην διάθεση του και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Όλαφ Μέλμπεργκ.

Οι παίκτες μας την Κυριακή θα έχουν ρεπό, ενώ την Δευτέρα θα προπονηθούν στο Ρέντη στις 19:30. Την Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, την Τετάρτη μία, την Πέμπτη πάλι διπλή. Την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν το πρωί και το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία
gayros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου