Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

«Ήρθα για τίτλους»

bjarsmyr_matttias.jpgΛίγο πριν τις 14:00 ο Ματίας Μπιέρσμιρ πάτησε... Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το τριφύλλι και τους τίτλους που θέλει να κατακτήσει. Τι είπε για τους συμπατριώτες του, Ολαφ Μέλμπεργκ και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Το gazzetta.gr ήταν στο αεροδρόμιο.

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος και δήλωσε... πανέτοιμος αφού το σουηδικό πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και πήρε μέρος πριν από λίγες μέρες και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών «Είμαι πανέτοιμος, Ο τραυματισμός μου έχει ξεπεραστεί και είμαι σε καλή κατάσταση. Περιμένω να ενσωματωθώ με την αποστολή. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους. Θέλω ο κόσμος να είναι μαζί μας και να κερδίζουμε μαζί».

Ο Σκανδιναβός στόπερ αναφέρθηκε και στους συμπατριώτες του Όλαφ Μέλμπεργκ και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για τους οποίους τόνισε ότι θέλει να νικήσει «Γνωρίζω ότι θα βρεθώ αντιμέτωπος με τον Μέλμπεργκ και τον Μαϊστόροβιτς και επιθυμώ να τους νικήσω και τους δύο. Οχι μόνο τον Μέλμπεργκ αλλά και τον Μαϊστόροβιτς».
Τον νεαρό άσο περίμενε στην αίθουσα αφίξεων ο μάνατζερ του, Νταλίν και ο εκπρόσωπος Τύπου του Παναθηναϊκού.

Ο 23χρονος διεθνής άσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και η Γκέτεμποργκ θα πάρει 450.000 ευρώ. Ο Σκανδιναβός αναμένεται αύριο να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα βρίσκεται στην Αυστρία για φιλικά παιχνίδια με γερμανικές ομάδες.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου