Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Αποκεφάλισε το μωρό της και το κατασπάραξε


28/7/2009
Μία Αμερικανίδα, η 33χρονη Οτι Σάντσες, αποκεφάλισε το νεογέννητο παιδί της και κατασπάραξε μέλη του προτού επιχειρήσει να αυτοκτονήσει, ανακοίνωσε χθες η αστυνομία του Τέξας. Η αστυνομία εντόπισε τη γυναίκα, γεμάτη αίματα, στην κατοικία της στο Σαν Αντόνιο να ουρλιάζει: «σκότωσα το παιδί μου, θέλω να πεθάνω».

«Η ίδια τόνισε πως άκουσε κάποιον, ή κάτι, να τη διατάζει να το κάνει. Άκουγε φωνές, γεγονός που μας κάνει να σκεφθούμε πως έπασχε από κάποιου είδους παραλογισμό», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζο Ρίος. Η γυναίκα είχε χωρίσει από τον πατέρα του παιδιού πριν μία εβδομάδα και πλέον και διέμενε με τη μητέρα και την αδελφή της, οι οποίες την βοηθούσαν να περιποιείται το μωρό, το οποίο γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου.

Τη φρικαλέα πράξη ανακάλυψε την Κυριακή η μητέρα της, η οποία αντίκρισε τη γυναίκα να κρατά το αποκεφαλισμένο παιδί της στην αγκαλιά της. Μάλιστα είχε κατασπαράξει κομμάτια του κορμιού του, μετά τις μαχαιριές που του κατάφερε, τόνισε ο Ρίος. «Εκείνη τη στιγμή δάγκωνε το κεφάλι», τόνισε ο ίδιος, περιγράφοντας την σκηνή. Η 33χρονη μητέρα Οτι Σάντσες εξακολουθεί να βρίσκεται υπό νοσηλεία, ενώ της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία. Η ίδια πάντως ισχυρίζεται ότι ο «Διάβολος την έβαλε να το κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου