Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΑΦΓΑΝΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ...



Το εργαστήριο παρασκευής αραβικής πίτας που διατηρούσαν δύο νεαροί Αφγανοί στην περιοχή της Βάρδας στην Ηλεία, δεν ήταν παρά η βιτρίνα ενός καλά καμουφλαρισμένου –και μάλιστα με εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο- κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης!

Οι Ασιάτες διακινητές ναρκωτικών είχαν σκαρφιστεί μια πολύ έξυπνη μέθοδο για να μεταφέρουν ηρωίνη στην περιοχή της Ηλείας κάτω από τη μύτη των αστυνομικών, αποφεύγοντας τους προληπτικούς ελέγχους στους δρόμους... Έκρυβαν το εμπόρευμα του θανάτου μέσα σε... αραβικές πίτες, τις οποίες –υποτίθεται ότι- διένειμαν σε συμπατριώτες τους!

Ωστόσο, η δράση των δύο αλλοδαπών δεν άργησε να γίνει αντιληπτή από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, που αποφάσισαν να τους στήσουν ενέδρα. Πράγματι, στην περιοχή «Λάππα», στο ύψος της εθνικής οδού Πύργου- Πατρών, έκαναν μπλόκο στο αυτοκίνητό τους και το ερεύνησαν εξονυχιστικά.

Έτσι, ανακάλυψαν κρυμμένα μέσα στις πίτες περίπου 50 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία οι δύο Αφγανοί ετοιμάζονταν να διαθέσουν στα στέκια τοξικομανών των νομών Ηλείας και Αχαΐας. Μάλιστα, είχαν εφοδιαστεί με νάιλον σακούλες με τις οποίες θα συσκεύαζαν τα ναρκωτικά σε «φιξάκια».

ΠΗΓΗ : Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου