Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Twitter: Πλέον μπορείτε να κάνετε tweets προς τον Θεό!


Ένας ισραηλινός φοιτητής έχει ανοίξει ένα λογαριασμό Twitter, στο twitter.com/thekotel, όπου μπορούν να αποσταλούν προσευχές, για την τοποθέτηση τους στην Ιερουσαλήμ στον Δυτικό Τοίχο, ένα εβραϊκό ιερό τόπο που οι πιστοί πιστεύουν πως παρέχει απευθείας γραμμή για τον Μεγαλοδύναμο.


«Παίρνω τις προσευχές, τις εκτυπώνω και τις οδηγώ στην Ιερουσαλήμ για την τοποθέτηση αυτών στον Δυτικό Τοίχο», δήλωσε Alon Nir, κάτοικος του Τελ Αβίβ.

Είπε ότι ήλπιζε πως η πρωτοβουλία του στην δημοφιλή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, θα ήταν «ωφέλιμη για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.»

Ο Nir υπόσχεται να παραδίδει τις προσευχές – οι οποίες δεν θα ξεπερνούν τους 140 χαρακτήρες – σε τακτική βάση. Οι προσευχές, που στέλνονται μέσω ενός απευθείας μηνύματος στο λογαριασμό του Nir, δεν θα είναι ορατές δημοσίως.

Αρκετές υπηρεσίες παραδίδουν προσευχές που αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φαξ ή μήνυμα κειμένου στον τοίχο. Οι ισραηλινές ταχυδρομικές αρχές λένε πως προσευχές φθάνουν και από το εξωτερικό, με το ταχυδρομείο, με τη διεύθυνση προορισμού να αναγράφει «Dear God».

πηγή:
foititakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου