Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Θέλεις να μην συλαμβάνεσαι; Γίνε κι εσύ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ


Η είδηση είναι από το www.in.gr, και την μεταφέρω αυτούσια:

"Το βράδυ της Τετάρτης πεζή περιπολία αστυνομικών δέχθηκε επίθεση με πέτρες και τούβλα στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος.

Στη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό των νεαρών, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν σε βιβλιοχώρο στην οδό Θεμιστοκλέους, όπου γινόταν παρουσίαση του βιβλίου του Χριστόφορου Κάσδαγλη Η Αριστερά και ο κακός ο λύκος.

Οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν και οι αστυνομικοί προσήγαγαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τον συγγραφέα και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαχρήστο, το μέλος του ΣΥΝ Στέλιο Ελληνιάδη και έναν δημοσιογράφο της ΕΡΤ που κατέγραφε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπαχρήστου υπήρξε βασικός εκφωνητής στη διάρκεια της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το 1973.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν έδωσε εντολή να αφεθούν όλοι ελεύθεροι και ζήτησε να διερευνηθεί ποιός έδωσε την εντολή για αυτές τις προσαγωγές."

1ο συμπέρασμα και κορυφαίο: Ο υπουργός, μόλις πληροφορείται ένα συμβάν το οποίο δεν του αρέσει, μπορεί και παρεμβαίνει. Και μάλιστα, διατάσει και την απελευθέρωση των συλληφθέντων!!!

2ο συμπέρασμα: Απαγορεύεται να προσαχθεί κάποιος, αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη χειρότερα, αν είναι και της γενιάς του Πολυτεχνίου, η προσαγωγή του αποτελεί "έγκλημα καθοσιώσεως"! Και δεν μιλάμε για συλλήψεις, έτσι; Για προσαγωγές μιλάμε. Φανταστείτε να τους είχαν συλλάβει κιόλας. Γι'αυτό λοιπόν, εμπρός στην Κουμουνδούρου όλοι, να αποκτίσουμε κάρτα μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και να μπορούμε να τα σπάμε, να βρίζουμε χυδαία τους Αστυνομικούς και να έχουμε και ασυλία.

3ο συμπέρασμα: Λέξη για την επίθεση κατά των Αστυνομικών που προηγήθηκε. Ο νέος ανθύπατος υπουργός, εκτός από τον προσδιορισμό "υπουργός Προστασίας του Λαθρομετανάστη", δεν θα αργήσει σε λίγο καιρό να πάρει και τον προσδιορισμό "υπουργός του Κουκουλοφόρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου