Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ



Ο υπουργός του λαθρομετανάστη Πολίτη είναι αποφασισμένος καθημερινά να δείχνει το τρόπο που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε για να επιβιώσουμε στην Ελλάδα του μέλλοντος.
Εμείς όμως σαν αγύριστα κεφάλια αρνούμαστε να τον καταλάβουμε.
Αντί να είναι πρώτη προτεραιότητα του υπουργείου η πάταξη της εγκληματικότητας και η απέλαση τουλάχιστον κάθε εγκληματικού στοιχείου. Το σοσιαλιστικό θέατρο προτίμησε να ανεβάσει έργο με τίτλο η πάταξη της αστυνομικής βίας.Δημοσιοποιώντας 2-3 περιπτώσεις αυθαιρεσίας αστυνομικών (χωρίς ΕΔΕ) το ανήγαγε με την βοήθεια των δημοσιογράφων-παπαγαλάκια σε μείζον θέμα την στιγμή που οι κάτοικοι της Αθήνας και όχι μόνο λεηλατούνται καθημερινά. Τι και αν οργώνουν την Ελλάδα συμμορίες από την μισή Αφρική με χατζάρες διακινώντας ναρκωτικά και εκδίδουν γυναίκες ακόμα και παιδιά,τι και αν η μισή Ασία λειτουργεί παράνομα καταστήματα με χρήματα που προέρχονται άραγε από που;αφαιρώντας και την τελευταία ελπίδα επιβίωσης από τους Έλληνες μαγαζάτορες.
Μικρό το κακό. Για να επιβιώσουμε πρέπει μάλλον να....αλλάξουμε ιθαγένεια. Αυτό είναι μια ιδέα που πραγματικά αξίζει να σκεφτούν τουλάχιστον οι πολίτες μετά την νέα "ανθρωπιστική" πράξη του υπουργού.
Όλοι σίγουρα θυμούνται το Θ.Τενέζο και την πολύμηνη απεργία πείνας που έκανε πεταμένος στο πεζοδρόμιο διαμαρτυρόμενος για τις τακτικές των τραπεζών που κυριολεκτικά ρουφούν το αίμα του κοσμάκη.Ολοι θυμόμαστε την αντιμετώπιση του απο το κράτος και τα ΜΜΕ.Ο κ.Τενέζος όμως είχε την "ατυχία" να γεννηθεί Έλληνας στην πατρίδα του.
Είπαμε όμως ΠΡΩΤΑ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ έτσι με απόφαση υπουργού δίδεται σε 16 Ιρανούς επικουρική προστασία.Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι Ιρανοί που είχαν κατέβει σε απεργία πείνας επειδή δεν τους χορηγούν άσυλο,θα απολαμβάνουν από δω και μπρός ΔΩΡΕΑΝ κοινωνικές παροχές υγείας,ΔΩΡΕΑΝ παροχές πρόνοιας,ΔΩΡΕΑΝ παροχές εκπαίδευσης και για να μην μείνουν παραπονεμένοι θα τους χορηγηθούν ΔΩΡΕΑΝ ταξιδιωτικά έγγραφα.
Λέτε αν καταφέρω να πάρω ιρανική υπηκοότητα θα με ταΐζει και μένα το κράτος;
Θα μορφώσει δωρεάν τα παιδιά μου;Θα μου προσφέρει δωρεάν περίθαλψη;και κανένα εισητηριάκη να ταξιδεύω τζάμπα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου