Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Η ειδική σύμβουλος του υφυπουργού ΠΡΟ.ΠΟ....Αίσχος, τρίζουν τα κόκκαλα των Ελλήνων ηρώων


H πρώην ηθοποιός, φωτομοντέλο του Penthouse και νυν ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, Αφροδίτη αλ Σάλεχ του Ιμπραήμ, έκανε την τιμή στον υφυπουργό Προστασίας Πολίτη, Σπύρο Βούγια, ν' αποδεχθεί την πρότασή του και έτσι διορίστηκε ειδική σύμβουλος σε θέματα λαθρομετανάστευσης. Μας διορθώνει η ίδια, επιδεικνύοντας ακραία πολιτική ορθότητα - όπου αντικαθιστά μία "κακιά" λέξη με μία φράση που σημαίνει ακριβώς το ίδιο: "Είμαι σύμβουλος του κ. Βούγια σε ζητήματα ΟΧΙ λαθρομετανάστευσης, αλλά σε ζητήματα μη νόμιμα εισερχομένων μεταναστών".

Αυτό και μόνο είναι αρκετό για ν' αντιληφθούμε το είδος των συμβουλών που θα αμοίβεται να παρέχει στον υφυπουργό η κυρία αλ Σάλεχ, η οποία εγκατέλειψε την ηθοποιία για να αφιερωθεί στους λαθρομετανάστες (συγγνώμη, στους μη νόμιμα εισερχομένους μετανάστες). Το βιογραφικό της αποκαλύπτει ότι συνεργάζεται στενά με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Διαβατήριο», το "Κέντρο Ημέρας «ΒΑΒΕΛ» για την ψυχική υγεία των (μη νόμιμα εισερχομένων) μεταναστών" και με πλήθος (μη νόμιμα εισερχομένων) μεταναστευτικών κοινοτήτων και συλλόγων σε ολόκληρη τη χώρα. Επίσης αρθρογραφεί με θέρμη για ζητήματα που απασχολούν τους (μη νόμιμα εισερχόμενους) μετανάστες στη γνωστή αριστερίστικη εφημερίδα «Athens Voice», που μοιράζεται δωρεάν για να επιμορφώνει τα πλήθη.
Διαπιστώνουμε αξιοκρατία και δημοκρατικό πλουραλισμό απόψεων στις προσλήψεις του ΠΑΣΟΚ για την "Προστασία του Πολίτη" - όπου το "Πολίτης" ταυτίζεται πλέον σαφώς με το "Λαθρομετανάστης".
Κράτα γερά, ταλαίπωρε Έλληνα...

Αντεπίθεση νεολαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου