Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Ο «συνταγματάρχης» Λαζόπουλος ανέλαβε νέο συμβόλαιο!

Posted by J.McManus

Έκλεισε το «μάτι», στους αποβλακωμένους τηλεθεατές του, λέγοντας για την επίθεση στην Αγία Παρασκευή: «Τέτοια χτυπήματα τα έκαναν κάποιες ακροδεξιές οργανώσεις στην Ιταλία».

Ξέρει από αυτά, ο Πράκτωρ 000 –Λαζόπουλος. Η τέλος πάντων, ξέρει ο χορηγός του. Το ίδιο κάνει. Οι «ακροδεξιοί» του 68 στην Ιταλία είχαν τον ίδιο μαύρο χορηγό με τους «πυρήνες του Χαφιδισμού», στην Αθήνα. Μην ξεχνάμε ότι στην «Μαύρη Κρουαζιέρα»,της Cia-tours, μετείχε και ο βουλευτής του ΔΟΛ-ΣΥΡΙΖΑ ,κος agente secreto, Βασιλάκης.

-«Ακροδεξιοί» χτύπησαν στην Αγία Παρασκευή. Άρα γιαυτό ήξεραν τη βάρδια του αστυφύλακα ,που τραυμάτισε τον Γ. Δημητράκη;

-«Ακροδεξιοί» αντιρατσιστές, είχαν ρίξει και την χειροβομβίδα «που δεν έσπασε το τζάμι» στο Στέκι. Ο Λαζόπουλος , συνέχισε την «προπαγάνδα» που ξεκίνησαν διάφορα έντυπα και Blog της Soft Power.

(O Ούρι Γκέλλερ τι λέγει επ΄ αυτού); Τον ρώτησαν;

Ο Λαζόπουλος , είπε ότι πρέπει να προβληματιστούμε και να διαβάζουμε τις προκηρύξεις των τρομοκρατών γιατί κάτι θέλουν να μας πούν και μάλιστα απήγγειλε ένα μεγάλο τμήμα μιας προκήρυξης με πολύ άνεση ! Τις έχει μελετήσει πολύ φαίνεται!

Τα μπέρδεψε, όμως. Αφού είναι ακροδεξιοί τάχα οι τρομοκράτες γιατί να μελετούμε τις προκηρύξεις; Έγινε και ο Λαζόπουλος ακροδεξιός; Αυτό που θέλουν να περάσουν ότι το χτύπημα είναι από ακροδεξιά οργάνωση με προκήρυξη αριστερού περιεχομένου.

Γιατί ξεβρακώθηκαν από την υπογραφή τους. Πρώτα δήλωσαν ΟΠΛΑ. Ειπαμε ότι είναι της 5ης Διεθνούς και το κάνουν για «ξεκάρφωμα».

Οπότε το γύρισαν στην Μαύρη Διεθνή.Το ίδιο κάνει. Οι τροτσκιστοαναρχοσιωνιστές του Λονδίνου. ANTI-FAκαι η μαμά Cia. Που αλλάζουν κουκούλες και περούκες.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου