Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Δημοκρατικη Αναγέννηση: Αντί για ημερίδες για τους μετανάστες, κίνητρα για την ελληνική οικογένεια

Είναι επείγον οι αρμόδιοι να ασχοληθούν με την εκπόνηση μιας σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής για να πάψει η χώρα να είναι ξέφραγο αμπέλι τύπου «μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώστε». Όμως οι μετανάστες δεν θα διασώσουν το ελληνικό έθνος. Αυτό πρέπει αφ εαυτού του να σωθεί.

Οι δείκτες υπογεννητικότητας είναι συντριπτικοί για τη χώρα μας. Αντί να πλησιάζουμε στο κρίσιμο 2,1 κατά γυναίκα, που είναι ο δείκτης ανανέωσης των γενεών, βρισκόμαστε στο απαράδεκτο 0,9. Με αυτόν τον ρυθμό οι Έλληνες κάτοικοι θα είναι μόλις 3 εκατομμύρια, σε αντίθεση με τους αλλοεθνείς που θα είναι υπέρτεροι κατά πολύ.

Τι θα απογίνει τότε όμως το ελληνικό έθνος;

Χρειάζονται μέτρα γενναία αυτήν την ώρα της μεγάλης ιστορικής ευθύνης απέναντι στην πορεία του έθνους μας. Μέτρα υπέρ των τρίτεκνων - πολύτεκνων οικογενειών, αλλά και σοβαρά κίνητρα για το δεύτερο παιδί, που θα ξεφεύγουν από τη μιζέρια των επιλογών τύπου ελεημοσύνης.

Αλλιώς, η ιστορία θα μας καταγράψει ως τις γενιές εκείνες, που παρέλαβαν μέσα από εκατόμβες θυσιών μια χώρα όρθια και περήφανη και τη μετέτρεψαν σε ένα απέραντο καραβάν σεράι, σε μια χώρα χωρίς ταυτότητα, σε μια χώρα ιστορικό απολίθωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου