Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

"Απόπειρα βιαιοπραγίας" από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ! Αληθεύει;


Το Press-gr αποκαλύπτει...
"Απόπειρα βιαιοπραγίας" από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Τον κατηγορεί ότι πήγε να την χτυπήσει υπάλληλος του πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ. Κατέθεσε μήνυση σε βάρος του με τρεις μάρτυρες!
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Πρωταγωνιστής επεισοδίου φέρεται -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας- βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εναντίον του οποίου υποβλήθηκε μήνυση για "απόπειρα βιαιοπραγίας"!
Πρόκειται για τον βουλευτή Ιωαννίνων Μιχάλη Παντούλα. Το γεγονός συνέβη την περασμένη Τετάρτη όταν ο βουλευτής επισκέφθηκε τον ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών & Πληροφόρησης) που είναι το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη, για να ρωτήσει σχετικά με την υπόθεση συγγενικού του προσώπου και συγκεκριμένα του ανηψιού του. Φαίνεται όμως ότι η συνεννόηση δεν πήγε καλά με την υπάλληλο στην οποία απευθύνθηκε. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε η ίδια η οποία είπε ότι ο βουλευτής, ο οποίος φέρεται να δήλωσε την ιδιότητά του, εξετράπη και απείλησε να την χτυπήσει ενώ στη συνέχεια η υπάλληλος προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για το αδίκημα της απόπειρας βιαιοπραγίας. Το όνομα της μηνύτριας είναι Μαρία Λαΐνα η οποία φέρεται να επικαλείται μάλιστα και τρεις μάρτυρες για το συμβάν.
press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου