Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Κύριε πρωθυπουργέ εις γνώση σας “τιμήσατε” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη;


Δημοσιεύθηκε από olympiada

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYZRCAwj7BhH9VVJtjl9oE9BNXaRpULVJhXpChOZ-a8vLtj9u-e0QMdO90sQtvbYnUg0WImEdbzTTeF7TUaTF11xaHeTPYs7Ai8Uhl_-Y8EcFICXExLSyJJI6OlofRw_SqbEJeNH8eNFzc/s400/%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%95%CE%9F%CE%A5+%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A1%CE%93%CE%9F%CE%A3+%CE%A3%CE%9A%CE%99%CE%A4%CE%A3%CE%9F+%CE%9C%CE%95+%CE%97%CE%A5.jpgΟ Πρωθυπουργός της χώρας και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην υπηρεσία των υποκινητών ρατσιστικού και θρησκευτικού μίσους. Αυτή τη φορά υπερβήκατε τα εσκαμμένα επιλέγοντας ως “μάρτυρα” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ξεπερνάει και αυτή του περιβόητου Κορανίου όπου δημοσιογράφοι με προπαγάνδα ενάντια ακόμα και στην κοινή λογική υπέθαλψαν φυλετικό και θρησκευτικό διχασμό στην Ελληνική κοινωνία μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών. Παραμένουν δε – ακόμα – ατιμώρητοι.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση της υποτιθέμενης δολοφονίας Πακιστανού (που ως συνήθως έγινε Αφγανός*) στο ΑΤ Νικαίας από βασανιστήρια αστυνομικών. Ενός παιδεραστή, ενός βιαστή ανηλίκου μετανάστη (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που παραθέτουμε) που συνελήφθει επ’ αυτοφόρω και ξυλοκοπήθηκε από συγγενή του άτυχου παιδιού και πέθανε μετά από 14 ημέρες μετά την κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών και οινοπνεύματος. Αυτά τεκμηριώθηκαν από τις τοξικολογικές εξετάσεις και την ιατροδικαστική έρευνα.

Και όμως, ο πρωθυπουργός – πολέμιος της “Ανομίας” και της “Ατιμωρησίας”, παραβιάζοντας όλους τους νόμους και τα συντεταγμένα όργανα δήλωσε: «Ο κ.Παπανδρέου αναφέρθηκε και στο περιστατικό θανάτου Πακιστανού μετανάστη, ο οποίος σύμφωνα με ομοεθνείς του είχε βασανιστεί από αστυνομικούς. Έκανε λόγο για απαξίωση της ανθρωπιάς, «με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την αστυνομία», έγραψε η «Ελευθεροτυπία». Πρωθυπουργός – ιατροδικαστής – τοξικολογικό εργαστήριο – δικαστής, με μια κουκούλα θα κάνει και τον δήμιο.

Ο υπουργός ΠΡΟ ΠΟ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραδέχθηκε στην κάμερα του BBC ότι «η αστυνομία έχει χάσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών», και είπε ότι θα βάλει τέλος στις «βιαιοπραγίες αστυνομικών κατά πολιτών», ενώ δήλωσε «ότι έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό του 25χρονου Πακιστανού Μοχάμετ Καμράν Ατίφ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 9 Οκτωβρίου, ύστερα από τον άγριο βασανισμό του στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας». «Δεν πρόκειται να ανεχτώ την οποιαδήποτε αστυνομική βία» συμπλήρωσε.

«Μένει να δούμε αν οι υποσχέσεις θα γίνουν πράξη», σχολίασε ο (ανυπόμονος) δημοσιογράφος του BBC, Μάλκομ Μπράμπαντ. Είπαμε, 65 δις θα δανειστούμε, το BBC είναι πρώτο στη δημιουργία χαοτικού κλίματος για να ανέβουν τα επιτόκια δανεισμού.

Οι δημοσιογράφοι έστησαν πρώτοι τον χορό, χύνοντας το δηλητήριο του ρατσιστικού μίσους. Θα μεταδώσουμε την είδηση από το ίδιο μέσο, για να μη θεωρηθεί ότι κάνουμε συρραφή. Δείτε πως η Ζούγκλα του κυρίου Μάκη Τριανταφυλόπουλου υποδαυλίζει το μίσος με δημοσιογραφικά τσιτάτα τύπου “όπως καταγγέλεται”, “σύμφωνα με καταγγελίες” κλπ.

zougla prin

Αυτά βεβαίως πριν από οποιαδήποτε επίσημη έρευνα, μοναδική πηγή “οι καταγγελίες”. Ποιόν; θα δούμε σε λίγο. Κοιτάξτε τώρα το άρθρο από το ίδιο ακριβώς μέσο, μετά τα επίσημα πορίσματα:

zougla meta

Ο άτυχος βασανισμένος που “δεν αναγνωρίστηκε από το θύμα” και πέθανε από βασανισμούς των αστυνομικών έγινε βιαστής ανήλικων μεταναστών (όπως πολλοί από αυτούς που θέλουν τους μετανάστες σε παραπήγματα και εφετεία, φτηνό κρέας χωρίς tracking δηλαδή) που πέθανε από συναφή γούστα. Έτσι λοιπόν ερχόμαστε στο προκείμενο: Είτε λένε ψέμματα οι ιατροδικαστές, οι τελέσαντες την τοξικολογική έρευνα, οι αστυνομικοί (τι λες τώρα) και οι δημοσιογράφοι,

Ή λένε ψέμματα “αυτοί που κατήγγειλαν”, οι “σύμφωνα με καταγγελίες”. Μα ποιοί διάολο είναι επιτέλους “αυτοί που κατήγγειλαν”; Διαβάστε πως το φυλετικό μίσος μπαίνει στο κοινοβούλιο. Διαβάστε σε ποιών το έλεος είναι τα άτυχα παιδιά αυτής της χώρας (μετανάστες και μη):

Σχετική ερώτηση κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

ΕΡΩΤΗΣΗ

19-10-09

Προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

ΘΕΜΑ: Το νέο δόγμα «δημοκρατία και πυγμή» εγκαινιάζεται με το θάνατο του μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ

Τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι πακιστανών εργατών στη Νίκαια. Ο Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ ξυλοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας ως ύποπτος για ξυλοδαρμό ανηλίκου. Εκεί συνεχίστηκε ο άγριος ξυλοδαρμός του και όταν ο μηνυτής του δεν τον αναγνώρισε αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα ο αδελφός του υπό πίεση αναγκάστηκε να υπογράψει βεβαίωση ότι παρέλαβε τον αδελφό του σωματικά ακέραιο και χωρίς μώλωπες. Στις 9 Οκτώβρη ο Μοχάμεντ Κομράν αβοήθητος και στερημένος νοσοκομειακής φροντίδας υπέκυψε.

Ακολούθησαν οι …Οικολόγοι Πράσινοι, και δείτε ποιοί άλλοι, πάλι από τη Ζούγκλα:

zougla kataggeliesΠαρατηρήστε τώρα το εξής: Τα άρθρα που βασίζονται στις “μαρτυρίες” και στα “όπως καταγγέλεται” είναι ανυπόγραφα, ενώ το άρθρο που παραθέτει τα αποτελέσματα, είναι ενυπόγραφο. Προσέξτε και τις ημερομηνίες.

Τα ίδια ακριβώς θα παρατηρήσετε και σε άλλα μέσα, με την ίδια χρονολογική σειρά. Όταν είναι να υποδαυλίσουμε το μίσος, έχουμε ανώνυμες καταγγελίες, ανώνυμα άρθρα και βουλευτικές ασυλίες. Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Κορανίου, έχουμε το παράδοξο, το “θύμα” να αλλάζει ηλικίες και υπηκοότητες σαν τα πουκάμισα. Ο 27χρονος Πακιστανός, γίνεται 23 Αφγανός* κλπ κλπ.

Κανένα τετράποδο κτήνος (που θα έλεγε και ο Καστοριάδης) δεν βρήκε μία κουβέντα να πει για το πραγματικό θύμα της υπόθεσης. Τον άτυχο ανήλικο μετανάστη και τον εφιάλτη που ζούσε όταν ο κάθε πρεζόμαγκας μουτζαχεντίν “εργάτης” έβγαζε τα γούστα του πάνω στο κορμί και στην ψυχή του.

Κανένας ελεεινός “ευαίσθητος” δεν λέει κουβέντα για το εμπόριο σάρκας των ανήλικων μεταναστών των γκέτο, της Πάτρας, του Εφετείου, αντίθετα οι νταβατζήδες ανάγονται σε προστάτες.

Οι γελοίοι συνδικαλίσταροι της αστυνομίας που ανακουφίζονται με την κατάργηση της σκοπιάς, δε λένε κουβέντα για την κατασυκοφάντηση των συναδέλφων τους. Τον διασυρμό τους. Την αναγωγή τους σε “βασανιστές” ενώ αντίθετα έσωσαν ένα παιδί από ένα μαρτύριο.

Και τέλος, ένας Αρλεκίνος πρωθυπουργός, ένας κλόουν υπουργός, να ευτελίζουν κάθε έννοια δικαίου. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει μάλλον ότι σ’ αυτά τα χώματα έχει χυθεί τόσο αίμα για να μη μπορεί ο κάθε μουλάς να ασελγεί πάνω στο παιδί σου. Ξυπνήστε πολιτικά καρκινώματα! Γιατί λέτε ότι οι μετανάστες προσπαθούν με κάθε τρόπο να φέρουν τα παιδάκια τους στην Ελλάδα; Μήπως οι λόγοι δεν είναι μόνο οικονομικοί; Εσείς με ποιό δικαίωμα προσπαθείτε να κάνετε την Ελλάδα Πακιστάν;

Και τέλος, η επώνυμη καταγγελία – κόλαφος από τον Σπύρο Χατζάρα που εάν ισχύει πρέπει να κάνετε χαρακίρι.

Μήπως θέλετε να μας πείτε κάτι για αυτή την “Πακιστανική κοινότητα”; Είναι αληθινή η καταγγελία; Φιμώθηκε ανήλικος – θύμα βιασμού και η οικογένεια του για “πολιτικούς λόγους”; Είναι η ίδια κοινότητα με τον ίδιο πρόεδρο και τις δηλώσεις του για τα γεγονότα του Κορανίου;

Πόσο τελικά αξίζει μια εθνοκάθαρση;

*Οι Πακιστανοί παραβατικοί που ξαφνικά μεταμορφώνονται σε Αφγανούς και Ιρακινούς με αλλαγμένες ηλικίες, δεν είναι τίποτε άλλο από ποινικούς που επανέρχονται στη χώρα με πλαστά έγγραφα από Αφγανιστάν και Ιράκ. Χώρες που θεωρούνται εμπόλεμες, άρα δε μπορούν να απελαθούν. Γι’ αυτό και οι “μάρτυρες” μπερδεύονται αφού καταθέτουν γνωρίζοντας την πραγματική καταγωγή και ηλικία των εμπλεκομέων οι οποίοι στο μεσοδιάστημα έχουν αλλάξει χαρτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου