Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

18 Λόγοι για να ΜΗΝ κάνετε το Εμβόλιο της "νέας γρίπης" Η1Ν1

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/10/18-11.html

http://www.lewrockwell.com/sardi/sardi119.html

Επειδή .... η γνώση είναι το καλύτερο "εμβόλιο" ! και επιφέρει ανοσία δίχως ΚΑΜΙΑ παρενέργεια! Διαβάστε:

Άρθρο του Bill Sardi

Είναι σημαντικότερο σήμερα να προστατέψετε τα παιδιά σας και τους δικούς σας από το εμβόλιο της νέας γρίπης αντί από την ίδια τη γρίπη.

Εν περιλήψει, οι λόγοι είναι οι εξής:

" 1. Η αποκαλούμενη γρίπη των χοίρων είναι απλώς μια ακόμη γρίπη.

Δεν είναι ασυνήθιστα θανατηφόρα. Στην πραγματικότητα, η γρίπη των χοίρων (του ιού H1N1) είναι λιγότερο θανατηφόρα από πολλές άλλες επιδημίες γρίπης. Κανένα από τα πρώτα 1.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης στην Ιαπωνία και την Κίνα δεν κατέληξε σε θάνατο. Τα αμερικάνικα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών αναφέρουν ότι 36.000 Αμερικάνοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τη γρίπη, αλλά, ωστόσο, σε μια περίοδο 9 μηνών (από το Μάρτιο έως και τον Αύγουστο του 2009) η νέα γρίπη προκάλεσε το θάνατο μόνο 500-600 ανθρώπων στις ΗΠΑ. Η γρίπη των χοίρων έχει ήδη περάσει από το Νότιο ημισφαίριο κατά την επικίνδυνη για αυτό εποχή γρίπης χωρίς καμ προειδοποίηση.

Ο Π.Ο.Υ. παρουσιάζει μόνο τις υπερβολικές αναφορές σχετικά με την εισαγωγή ατόμων στο νοσοκομείο λόγω γρίπης.

Η έκθεση στη γρίπη και η ανάπτυξη με φυσικό τρόπο αντισωμάτων παρέχει προστασία και για μελλοντικές ενώ αντίθετα, η τεχνητή ανάπτυξη αντισωμάτων μέσω των εμβολίων είναι πιο προβληματική από τη φυσική έκθεση στον ιό της γρίπης. Όταν από το καλοκαίρι του 2009 οι Αμερικανοί εκτέθηκαν στον ιό της γρίπης των χοίρων Η1Ν1, εκδηλώθηκαν πολύ λιγότεροι θάνατοι και εισαγωγές σε νοσοκομείο από ό,τι συνήθως εκδηλώνεται με την εποχιακή γρίπη.

" 2. Οι αρχές δημόσιας υγείας παραδέχονται έμμεσα ότι οι προηγούμενες εκστρατείες εμβολιασμών για τη γρίπη δεν είχαν καμιά αξία.

Είναι η πρώτη φορά σήμερα που συστήνεται ταυτόχρονα εμβολιασμός και για την εποχιακή και την επιδημική γρίπη. Και τα δυο είδη εμβολίων γρίπης απαιτούν δυο δόσεις, λόγω του ότι η μια δόση αποτυγχάνει να δημιουργήσει αρκετά αντισώματα. Τα πολύ μικρά παιδιά και οι πολύ ηλικιωμένοι, οι ομάδες υψηλού κινδύνου δηλαδή, μπορεί να μην δημιουργήσουν επαρκή αντισώματα ύστερα από τον εμβολιασμό για γρίπη. Αυτό αποτελεί μια παραδοχή του γεγονότος ότι οι προηγούμενες εκστρατείες εμβολιασμών κατά της γρίπης ήταν στην πραγματικότητα άχρηστες. Οι ίδιοι άνθρωποι που κυκλοφόρησαν τα άχρηστα εμβόλια του παρελθόντος σήμερα σας προτείνουν το νέο εμβόλιο γρίπης. Θα τους εμπιστευτείτε αυτή τη φορά?

" 3. Εκτός από την αποτυχία παραγωγής αρκετών αντισωμάτων με τα εμβόλια, τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων σας προσφέρονται από ανθρώπους οι οποίοι προηγούμενα ήταν ανίκανοι να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο εποχικής γρίπης που να ταιριάζει με το στέλεχος του ιού της γρίπης που αφορούσε. Τα τελευταία χρόνια οι εμβολιασμοί για γρίπη ήταν εντελώς άχρηστοι επειδή το στέλεχος του ιού της γρίπης που ήταν υπό μετάδοση δεν ταίριαζε με το στέλεχος του ιού της γρίπης που είχε το εμβόλιο. Οι αρχές ισχυρίζονται ότι το στέλεχος του ιού που μεταδίδεται στα μέσα Σεπτέμβρη του 2009 είναι ο Η1Ν1 της γρίπης των χοίρων, ο οποίος φαίνεται να είναι λιγότερο επιθετικός σε σχέση με τα προηγούμενα στελέχη του ιού της εποχικής γρίπης. Αν τα στοιχεία αυτά είναι σωστά, τότε γιατί να κάνουμε το εμβόλιο της εποχικής γρίπης αυτό το χρόνο?

" 4. Τέσσερις τουλάχιστον διαφορετικές εταιρείες θα παρασκευάσουν τα εμβόλια πιθανόν με διαφορετικές πρόσθετες ουσίες (τις αποκαλούμενες ανοσο-ενισχυτικές) και διαφορετικές τεχνικές μεθόδους η καθεμία. Οι δυο δόσεις του θα είναι αρχικά σε ένα φιαλίδιο αλλά σε περίπτωση έλλειψη προσφοράς, αυτές θα αραιώνονται προκειμένου να παραχθούν περισσότερες δόσεις για να προστεθούν αργότερα ανοσο-ενισχυτικές ουσίες που θα προκαλέσουν μια ισχυρότερη ανοσολογική αντίδραση. Οι ανοσο- ενισχυτικές ουσίες που προστίθενται στα εμβόλια προκειμένου να επαυξήσουν την παραγωγή αντισωμάτων μπορεί να προκαλέσουν αυτοάνοσες αντιδράσεις. Τέτοιες ανοσο-ενισχυτικές ουσίες είναι:

  • ο υδράργυρος που βρίσκεται στην ουσία θυμεροζάλη (thimerosal),
  • το αλουμίνιο και
  • το σκουαλένιο (squalene).

Θα αφήνατε ποτέ τα παιδιά σας να κάνουν ένεση με μόλυβδο? Τότε γιατί υπογράφετε ένα έντυπο συναίνεσης για να γίνει ένεση στα παιδιά σας με υδράργυρο που είναι πολύ πιο τοξικός για τον εγκέφαλο απ' ό,τι ο μόλυβδος? Ο υδράργυρος μπορεί στην κυριολεξία να κάψει τον εγκέφαλο των παιδιών μας.

" 5. Είναι η πρώτη φορά που έχουν χρησιμοποιηθεί εικονικά εμβόλια προκειμένου να δώσει ο αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) την έγκρισή του. Τα εικονικά εμβόλια χρησιμοποιούνται προκειμένου να δοθεί η έγκριση των τεχνικών μεθόδων παραγωγής τους και λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία τους προστίθεται το στέλεχος του ιού που έχει επικρατήσει στην ασθένεια. Μην κάνετε στα παιδιά σας πειραματικά εμβόλια! Πράγματι, τα εικονικά εμβόλια έχουν δοκιμαστεί σε υγιή παιδιά και ενήλικες, δεν είναι όμως τα ίδια με εκείνα που θα δώσουν στα παιδιά σας.

  • Τα παιδιά με άσθμα, αλλεργίες, διαβήτη τύπου Ι, κ.λπ. κινδυνεύουν περισσότερο από παρενέργειες.
  • Στα παιδιά κάτω των 2 ετών δεν έχει αναπτυχθεί επαρκής αιματοεγκεφαλικός φραγμός και μπορεί να αποκτήσουν λοιμώξεις του εγκεφάλου προκαλώντας συμπτώματα που ονομάζονται αυτισμός.
  • Δε θα έπρεπε να εμβολιάζονται τα βρέφη με ιούς..

" 6. Ο υπερβολικός εμβολιασμός είναι μια συνήθης πρακτική στην Αμερική (και την Ελλάδα) σημ.. Τοξότισσας) σήμερα. Τα παιδιά στην Αμερική υποβάλλονται σε 29 δόσεις εμβολιασμών έως την ηλικία των 2 ετών.Αυτό σημαίνει ότι σε όλη τη διάρκεια της πιο κρίσιμης περιόδου ανάπτυξης των παιδιών μας βάζουμε από λίγη ασθένεια στον οργανισμό των παιδιών μας. Οι ζωόφιλοι έχουν σταματήσει τους επανειλημμένους εμβολιασμούς στους σκύλους λόγω των εμφανών παρενεργειών τους.

" 7. Οι αρχές της δημόσιας υγείας ζητούν τον εμβολιασμό των εγκύων γυναικών, υποβάλλοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τον εμβρυϊκό εγκέφαλο σε μια σκόπιμη βιολογική επίθεση.

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η έκθεση στους ιούς γρίπης εγκύων γυναικών προκαλεί στο έμβρυο ένα παρόμοιο πρότυπο γονιδιακής έκφρασης με εκείνο των αυτιστικών παιδιών. Αυτό αποτελεί μια έμμεση παραδοχή ότι τα εμβόλια, τα οποία εγχύουν στους ανθρώπους τον ιό της γρίπης, προκαλούν αυτισμό.

" 8. Η κλασσική ιατρική σήμερα δεν έχει δώσει καμία εξήγηση για τον αυτισμό παρά την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων. Ωστόσο, κρούσματα αυτισμού δεν παρατηρούνται στα παιδιά της θρησκευτικής μειονότητας των Amish που δεν εμβολιάζονται. Δείτε το ψέμα της κλασσικής ιατρικής.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου