Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Έλληνες μικροπωλητές ξυλοκοπήθηκαν άγρια από αφρικανούς λαθρομετανάστες

Χριστούγεννα στην κατεχόμενη Αθήνα: Όταν το ελληνικό(;) κράτος δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παράνομο παραεμπόριο των ξένων. Έλληνες μικροπωλητές και καταστηματάρχες οι χαμένοι της υπόθεσης.

Σήμερα το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο κέντρο των Αθηνών, δύο Έλληνες νόμιμοι μικροπωλητές ξυλοκοπήθηκαν από δεκάδες παράνομων μικροπωλητών, λαθρομεταναστών από αφρικανικές χώρες. Οι δύο Έλληνες βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ οι θύτες τους εξακολουθούν να βρίσκονται με τ’ απλωμένα σεντόνια τους στις πιάτσες που κατέκτησαν δια της βίας και με την ανοχή του κράτους.

Οι Έλληνες μικροπωλητές πληρώνουν τις άδειες λειτουργίας των πάγκων τους πανάκριβα σε πλειστηριασμούς του δήμου, με ενοίκια που συχνά φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 1500 ευρώ το μήνα και περιμένουν την περίοδο των γιορτών για να βγάλουν τα υπέρογκα έξοδα λειτουργίας τους, που περισσότερο τους χρεώνουν παρά τους επιτρέπουν να ζουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειές τους… Το κράτος προτιμά να δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παραεμπόριο, ελπίζοντας ότι μειώνει την εγκληματικότητα, στην οποία θεωρεί δεδομένο ότι θα στρέφονταν οι ορδές των τριτοκοσμικών που – προς το παρόν και εν μέρει – απασχολούνται στο παράνομο λιανεμπόριο. Οι Έλληνες μικροπωλητές και μαγαζάτορες είναι οι χαμένοι της υπόθεσης, αλλά τρομοκρατημένοι από τις αλλοδαπές μαφίες των πεζοδρομίων εγκαταλείπουν γρήγορα κάθε προσπάθεια επώνυμης αντίδρασης και περιορίζονται σε ανώνυμες καταγγελίες. Το κράτος όμως τους αγνοεί επιδεικτικά, γιατί πρέπει να τηρήσει προτεραιότητες, κατά τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ»

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.....ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΟΝΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΘΑΜΕ ....ΕΜ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΕΜ ΔΑΡΜΕΝΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή