Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΦΙΜΩΣΗ BLOGGER

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΕΡ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ..ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΠΛΟΚΕΡ ΤΩΡΑ..
Από σήμερα οι σχολιαστές και οι αναγνώστες του blog Αθηναίος θα είναι φακελωμένοι από τις ανεξάρτητες (ελευθερία του λόγου) και επαναστατικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΥΓΗΣ με την ευγενική χορηγία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.Ο λόγος είναι η κριτική που έχει ασκήσει ο Αθηναίος στα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας με ότι αυτό συνεπάγεται,και στα άρθρα του συγκεκριμένου Αλβανού αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου της ΑΥΓΗΣ.
Ο εν λόγω κύριος αν και δηλώνει προοδευτικός μέσα απο τα κείμενα του απέδειξε ότι μόνο αυτό δεν είναι.Και αν έχει θιχτεί από τις αναρτήσεις του Αθηναίου πιστεύω πως αν έστελνε μια απάντηση θα ήταν πολύ πιο σωστό απο μια καταγγελία σε έναν πολίτη που βρήκε επιτέλους τον τρόπο να εκφραστεί δημόσια.

Επειδή αυτό σαν ενέργεια θυμίζει φασισμό και ρουφιανιά θα προσπαθήσω να μην το αφήσω να περάσει έτσι.
Διότι αν γινόταν αυτό απο την ανάποδη,τώρα έξω απο την ΓΑΔΑ θα είχαμε πορεία και διαμαρτυρία για την φίμωση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών.
Και αύριο το πρωί στα κανάλια,θα είχαν καλεσμένο τον καημένο bloger που οι φασίστες του έκλεισαν το blog.

Υ.Γ ....N.AGO τον Α.Τσίπρα τον ρώτησες πριν κάνεις την καταγγελία?

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://magicrobot.blogspot.com/2009/12/blogger_22.html

1 σχόλιο:

  1. καλησπερα φιλε
    ευχαριστω πολυ για την αναδημοσιευση!
    μιλαμε για τρελα πραγματα!
    καλο βραδυ κ καλες γιορτες να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή