Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

750.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΣΟΚ!


ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΑ,Ο ΗΛΙΑΣ ΛΙΒΑΝΗΣ[ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ]ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ[ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ!]750.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!ΠΩΣ?
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ,ΚΥΡΙΕ ΕΒΡΑΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 750.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?ΕΛΕΟΣ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ?ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ?

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ 750.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1.180.000 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΕΕ!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου