Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Αναίτια σύλληψη Ελλήνων πολιτών

Το παρακάτω κείμενο παραλάβαμε μέσω email από ένα καλό αναγνώστη και μπλόγκερ ο οποίος ομολογουμένως έχει κάνει συμπερίληψη όλων των σχετικών με το θέμα λινκ με αποτέλεσμα να έχουμε μιά πλήρη εικόνα των συμβάντων.Τον ευχαριστούμε για το email του.

Η δημοσίευση αυτή δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε ή ότι δεν συμφωνούμε,το αναρτάμε για την ενημέρωση όλων μας.Libra

Αναίτια σύλληψη Ελλήνων πολιτών στους Αμπελόκηπους-ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ-Ομιλία Κολοβού στο σύλλογο «Θερμοπύλες» για Μεταναστευτικό


Σήμερα το μεσημέρι (Σ.Π. χθες)στην πλατεία μπροστά από το μετρό της Πανόρμου στους Αμπελόκηπους ομάδα ακροαριστερών διοργάνωσε προκλητική εκδήλωση κατά την οποία προκαλείτο το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων πολιτών με συνθήματα όπως: «Έλληνες είστε και φαίνεστε», Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια αυτής τη παράνομης εκδηλώσεως παρίστατο και αστυνομική δύναμη η οποία δεν παρενέβη. Αυτό προξένησε την αυθόρμητη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεγάλη συγκέντρωση κόσμου λίγα μέτρα από το σημείο που βρίσκονταν οι ακροαριστεροί. Οι τελευταίοι απήντησαν με δολοφονική επίθεση με ρόπαλα κατά των διαμαρτυρομένων κατοίκων, πολλοί εκ των οποίων τραυματίστηκαν σοβαρά.
Ένας εξ' αυτών φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι.
Η απρόκλητη αυτή ενέργεια από τους «φιλάνθρωπους ...ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Αρτέμης Μάτσας
    "...οι Γερμανοί, είναι φίλοι μας..."

    Σταύρος Γ@μάτος
    "...οι μπάτσοι, είναι φίλοι μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή