Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Στο κέντρο πλέον οι Αθηναίοι "δεν έχουν ζωή"



Δραματική προειδοποίηση για τον κίνδυνο να εκδηλωθούν ακόμη και «φαινόμενα μαζικών συγκρούσεων» λόγω της εκρηκτικής- όπως τη χαρακτηρίζεικατάστασης που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, απευθύνει η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου. Με επιστολή...

της προς τον υπουργό Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρη Παμπούκη, η κ. Διαμαντοπούλου τού ζητά να συγκαλέσει σύσκεψη όλων των συναρμόδιων υπουργών και φορέων προκειμένου να δοθεί λύση.

«Η κατάσταση στην Αθήνα γίνεται εκρηκτική και αν δεν παρέμβουμε θα δούμε φαινόμενα μαζικών συγκρούσεων» προειδοποιεί η υπουργός Παιδείας, η οποία χαρακτηρίζει «αποθήκη ψυχών» το κέντρο της πρωτεύουσας και ζητάει να συγκληθεί σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να δοθεί λύση.

Η πρόταση της κ. Διαμαντοπούλου περιλαμβάνει τη λειτουργία συντονιστικού κέντρου υπό την εποπτεία του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας και με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τα υπουργεία Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, Οικονομίας, Υποδομών και Περιβάλλοντος, από τον Δήμο και τη Νομαρχία της Αθήνας.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/49428.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου