Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Την απομάκρυνση του Φέργκιουσον ζητούν οπαδοί της Μάντσεστερ



Την απομάκρυνση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την τεχνική ηγεσία της ομάδας αιτήθηκαν με πανό που ανάρτησαν στο παιχνίδι με την Μπέρνλι το Σάββατο, μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ...



...Συγκεκριμένα, οι οπαδοί διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο Φέργκιουσον έχει καλές σχέσεις με την οικογένεια Γκλέιζερ που διοικεί την ομάδα, πιστεύοντας ότι με τον τρόπο του καλύπτει πολλές φορές κινήσεις και πρωτοβουλίες τους, οι οποίες δεν είναι αρεστές στον κόσμο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Guardian" στόχος της εν λόγω μερίδας οπαδών είναι να προστατέψει τον σύλλογο από τις βουλές της διοίκησης και του υπερασπιστή αυτής, Φέργκιουσον, ζητώντας μάλιστα από τον Ερίκ Καντονά να ηγηθεί της προσπάθειάς τους.

Στην ερώτημα μάλιστα "πως είναι δυνατόν να αμφισβητείται ο Φέργκιουσον που αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της ομάδας", η απάντηση τους είναι πως υπάρχει ο φόβος πως αν παραμείνουν οι Γκλέιζερ στη διοίκηση, τότε κληρονομιά που έχει να αφήσει ο Φέργκιουσον στα 23 χρόνια παρουσίας του, θα καταστραφεί.

http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου