Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Που να τρέχεις τώρα με την 12ποντη γόβα στις πορείες; Σωστό κι αυτό!

Φεβρουαρίου 18, 2010

Posted by J.McManus

Εκ των Εσω

Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

«Οι οπαδοί διχάζονται, οι φεμινίστριες διαμαρτύρονται, αλλά η Κομμουνιστική Επανίδρυση στην Ιταλία αναζητεί επειγόντως νέα μέλη και, για να πετύχει τον σκοπό της, επιστρατεύει πρότυπα από το μάρκετινγκ»…

Από τα «Νέα»:

- «”Γίνομαι μέλος της Επανίδρυσης γιατί είμαι μια γυναίκα με στυλ”, γράφει η αφίσα με μια δωδεκάποντη γόβα να κοσμείται από το σφυροδρέπανο. Ο “άνδρας με στυλ” έχει καλογυμνασμένο σώμα μοντέλου, ενώ το σφυροδρέπανο βρίσκεται στο εσώρουχό του, η άκρη του οποίου εξέχει από το τζιν παντελόνι του όπως επιτάσσει η μόδα».

- «Χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστούν το σανδάλι, τη μακριά φούστα και το ταγάρι, τα μέλη της οργάνωσης Femminismo a Sud έθεσαν μερικά ερωτήματα: “Μπορεί να μας πει κάποιος τι δουλειά έχει η γόβα-στιλέτο σε μια αφίσα της Επανίδρυσης; Γυναίκα με στυλ είναι η προλετάρια, η απολυμένη εκπαιδευτικός ή μετανάστρια που είναι κλεισμένη σε κέντρο υποδοχής και την στέλνουν φυλακή εάν τολμήσει να καταγγείλει την κακοποίηση που υφίσταται;”».

- «Εκ μέρους του ιστορικού κόμματος, που στις τελευταίες εκλογές έμεινε εκτός Βουλής, ανέλαβε να απαντήσει η υπεύθυνη επικοινωνίας Ρόζα Ρινάλντι: “Οι γυναίκες του κόμματος είναι φυσιολογικές. Οταν τελειώνουν τη δουλειά τους, βάζουν κομψά παπούτσια και βγαίνουν για να διασκεδάσουν”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου