Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

-«Πόδι» στην Ελλάδα έβαλε ο UCK!


Αυτό το Σάββατο

Η Press Time αποκαλύπτει



-«Πόδι» στην Ελλάδα έβαλε ο UCK! Εφιαλτικά σενάρια στις έρευνες των Αρχών για τους κακοποιούς στο Βύρωνα. Οι Αλβανοί εξτρεμιστές, ο ρόλος της NLA και πώς θέλει να αξιοποιήσει τις αλβανικές συμμορίες στη χώρα μας. Το σχέδιο για τη Μεγάλη Αλβανία. Βρέθηκαν και προκηρύξεις στο οπλοστάσιο;



-Δραματικές προβλέψεις από το ΙΝΕ- ΓΣΕΕ. Θα κοπεί και ο 14ος και ο 13ος μισθός! Ένα εκατομμύριο θα φτάσουν οι άνεργοι.



-Η συνομιλία φωτιά του Μιχάλη Χριστοφοράκου με τους δικηγόρους τους. «Πληρώσαμε για να με προστατεύσουν. Τα έπαιρναν πολιτικοί και δημοσιογράφοι». Τι λέει για ποιους.



-«Πόλεμος» στη Θεσσαλία για τους Μεσογειακούς. Στα… χαρτιά μένουν τα έργα, πιέζουν τα μέλη της Διεθνούς Επιτροπής, αλλά δεν υπάρχουν λεφτά.



Press Time

Διαβάστε ακόμα από την πολιτική



-Καρέκλες και ασυνέπεια διαλύουν το ΠΑΣΟΚ. Εκστρατεία του Ξυνίδη σε όλη τη χώρα και συναντήσεις με οπαδούς.



-Αναδιοργάνωση στη Νέα Δημοκρατία. Νέες οργανωτικές δομές με τη συμμετοχή όλων των πολιτών ώστε να σπάσουν τα κομματικά στεγανά του παρελθόντος, σχεδιάζει η Ρηγίλλης.

Press Time

Διαβάστε ακόμα:

-Σκάνδαλο Βατοπεδίου. Η Εξεταστική ψάχνει τις διαδρομές του χρήματος και ο Εφραίμ γιορτάζει. Ρεπορτάζ από τη Μονή και οι επιχειρηματίες και καθηγητές που τάσσονται στο πλευρό του.



-Αναστάτωση με τα ΚΤΕΟ. Τα ιδιωτικά ζητούν να κλείσουν τα δημόσια, ο Ρέππας στέλνει τις καταγγελίες στον Εισαγγελέα. Γιατί παρενέβη και ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης και γιατί χαρακτηρίζονται «παράνομα» τα Δημόσια ΚΤΕΟ.


-«Γάμος» Aegean- Olympic Air. Ένα θα είναι το αφεντικό στους αιθέρες. Πώς ο Βασιλάκης παίρνει το «τιμόνι» της Ολυμπιακής.


-Οι ανακλήσεις… τρακάρουν την Toyota. Ποιοι και γιατί ανησυχούν στην Ελλάδα, οι τρομαγμένοι καταναλωτές και γιατί καθησυχάζει η εταιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου