Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Το DNA της Ευρώπης γίνεται DNA πρωταθλητή




Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΙ ΜΕ 3 ΓΚΟΛ

Ο καίσαρας είναι εδώ κύριε Κλαούντιο Ρανιέρι και σου έδωσε την απάντηση που προκλητικά ζητούσες. Γιατί πώς να μην σταθείς και να μην ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΣ, στην τεράστια χθεσινή ΑΝΑΤΡΟΠΗ κόντρα στη Ρόμα, με όλα τα στοιχεία των ημερών εις βάρος του; Κόντρα στην...


ΑΗΤΤΗΤΗ σε 20 σερί ματς ιταλική ομάδα, την (βαθμολογικά και βάσει αποτελεσμάτων) κορυφαία ομάδα του κόσμου τον μήνα...


Γενάρη, που από τη 14η-15η θέση βρέθηκε 2η στο Campionato, που προηγήθηκε 2 φορές στη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα τη δεύτερη φορά στο 80’ και κόντρα στην εικόνα του παιχνιδιού.

Και μιλάμε για ένα Παναθηναϊκό ευρισκόμενο σε «γκρίνια», 4 ημέρες μετά το πατατράκ 0-2 απ’την Καβάλα, μία μέρα μετά το ξέσπασμα (ψυχής και ειλικρίνειας) του Νίκου Νιόπλια και μόλις 3 ημέρες πριν από το ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ, για την κατάκτηση του τίτλου, ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Αυτό το 3-2, που 48 ώρες μετά δεν θα έχει νόημα να το αναλύσουμε ποδοσφαιρικά, είναι πέρα από πολύ μεγάλο αποτέλεσμα σ’ ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό αγώνα, μια «ενδοφλέβια ένεση» κουράγιου, πίστης και δύναμης για τους παίκτες του ΠΑΟ.

Ισως η νίκη αυτή αποδειχθεί η καθοριστικότερη νίκη της σεζόν στην πορεία για τον εγχώριο τίτλο. Διότι, μπορεί να πρόκειται για διαφορετικά ματς και διαφορετικές διοργανώσεις, όμως εξαιτίας της εμφάνισης και της τεράστιας νίκης της ομάδας του ΠΑΟ το σημαντικότερο συστατικό πλεόν το έχει. Την ψυχολογία στα ύψη...

todekari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου