Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Η ΝΔ καταγγέλει πράσινους διορισμούς


NTOKOYMENTA - ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ
ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ντοκουμέντα – φωτιά που τινάζουν στον αέρα τα περί αξιοκρατίας στον διορισμό διοικητών στο δημόσιο έδωσε στη Βουλή ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς. Ο κ. Σαλμάς αποκάλυψε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ότι 3 διοικητές στις...



...Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας εκτός από το την «πράσινη» κομματική ταυτότητα στα βιογραφικά τους είχαν καταθέσει και… συστάσεις υπουργών και πρωτοκλασάτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να… «εξασφαλίσουν» τον διορισμό τους!

Πρόκειται για…

- Η διοικητής της 2ης ΥΠΕ (Πειραιά – Αιγαίου) Χριστίνα Παπανικολάου στην αίτησή της «παραπέμπει» την ομάδα αξιολόγησης για συστάσεις στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου, αλλά και την ίδια την υπουργό Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

- Ο διοικητή της 3ης ΥΠΕ (Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας) Χρήστος Ζηλίδης, εκτός ότι αναγράφει ότι είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1994 αλλά και την πλήρη κομματική του διαδρομή, ζητά από την Επιτροπή να λάβει συστάσεις από τον αντιπρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του ΙΣΤΑΜΕ καθηγητή Γεώργιο Σωτηρέλη - με τον οποίο όπως ο ίδιος σημειώνει διατηρεί πολιτικές και φιλικές σχέσεις- καθώς και από τον βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Ηλία Μόσχαλο.

- Ο διοικητή της 1ης ΥΠΕ (Αττικής) Αναστάσιος Χατζής, σημειώνει ότι υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2007 κι ότι ένα χρόνο νωρίτερα ήταν υποψήφιος σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας με το συνδυασμό του σημερινού γενικού γραμματέα της Κ.Ο. και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Παπουτσή.

Ο κ. Σαλμάς κατέθεσε τα έγγραφα – φωτιά κατά την ακρόαση διορισμού των 7 διοικητών στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Θορυβημένη η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου «κατήγγειλε» υπεξαίρεση εγγράφων από το γραφείο της!

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου