Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ(ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ)ΧΩΡΑΝΕ-ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ

Σπείρα κλεφτών από την Ρουμανία συνελήφθη στα Γιαννιτσά – Είχαν “ρημάξει” εμπορικά καταστήματα στην περιοχή

Οκτώ Ρουμάνοι, ηλικίας από 18 έως και 36 ετών, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς στα Γιαννιτσά για σωρεία κλοπών. Σε έρευνα που έγινε σε δύο αυτοκίνητα που επέβαιναν βρέθηκε πληθώρα αντικειμένων που είχαν αφαιρέσει από εμπορικά καταστήματα στην περιοχή. Εκτός από τα κλοπιμαία οι αστυνομικοί βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία ...
για σπάσιμο τζαμιών, γάντια καθώς και ένα μαγνητικό μηχανισμό για την αφαίρεση των αντικλεπτικών συστημάτων (!) από είδη ένδυσης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα

www.newsblog.gr

Τέσσερις Ρουμάνους, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, συνέλαβαν στα Φιλιατρά, άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και όμορων τμημάτων, διότι σε έρευνα στο σπίτι, στο οποίο διέμεναν, βρήκαν και κατέσχεσαν τουλάχιστον...


147 αντικείμενα διαφόρων ειδών, όπως αλυσοπρίονα, είδη ρουχισμού, οικιακά σκεύη και ποτά, όλα προϊόντα κλοπών από διάφορες περιοχές της δυτικής Μεσσηνίας.

Κάποια από τα κατασχεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Τα υπόλοιπα κλοπιμαία φυλάσσονται στο αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών και αναζητούνται οι κάτοχοί τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κυπαρρισίας.

troktiko


Σπείρα αλλοδαπών έκλεβε ρούχα, τρόφιμα, απορρυπαντικά και ποτά

ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΏΝ

Εξαρθρώθηκε σπείρα από αστυνομικούς των Γιαννιτσών που έκλεβε ρούχα, τρόφιμα, απορρυπαντικά και ποτά. Μετά από «μπλόκο» σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι Ρουμάνοι μέλη της σπείρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοστούμια, μπουφάν, παντελόνια, πουκάμισα...



...αθλητικές εμφανίσεις, τρόφιμα, απορρυπαντικά, συσκευασίες καφέ και ελαιόλαδου, καθώς επίσης φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.900 ευρώ.

Οι δράστες, ηλικίας 18 έως 36 ετών, ανάμεσα τους και μία γυναίκα, αφαιρούσαν τα προϊόντα με τη χρήση μηχανισμού αφαίρεσης αντικλεπτικού συστήματος και διαρρηκτικών εργαλείων.

Οι κλοπές έγιναν σε κατάστημα ειδών ένδυσης στα Γιαννιτσά και σε εμπορικό κατάστημα επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου