Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

"Βαποράκι" 17 ετών (!) συνελήφθη έξω από σχολικό συγκρότημα

"ΠΑΤΡΑ: 17 ετών... «βαποράκι», το οποίο μάλιστα στόχευε να πουλήσει ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, ήταν ο νεαρός αλλοδαπός που συνέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών, την Τετάρτη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανήλικος βρέθηκε να κατέχει 35,5 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, την οποία και...

προσπαθούσε να «προωθήσει» ακριβώς έξω από την την περίφραξη του 3ου Εσπερινού Σχολείου Πατρών, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννου Πράτσικα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γύρω από τα σχολεία της περιοχής έχουν συλληφθεί «βαποράκια» ή ανακαλύπτονται πειστήρια χρήσης ναρκωτικών. Ωστόσο, η ανησυχία όλων των αρμοδίων φορέων μεγαλώνει ακόμα περισσότερο καθώς φαίνεται πως τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών χρησιμοποιούν πλέον και ανήλικους προκειμένου να διακινήσουν πιο εύκολα και δίχως να κινήσουν υποψίες, ναρκωτικά στους σχολικούς χώρους.
Για κύκλωμα που στοχεύει σε σχολεία, αναφέρθηκε και ο διοικητής της Ασφαλείας Πατρών, Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο οποίος και γνωστοποίησε την σύλληψη του ανήλικου και την αναζήτηση τριών ακόμη συνεργών του. «Από την προανάκριση προέκυψε πως ο 17χρονος μεταφέρθηκε με ένα Ι.Χ. επιβατικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία άτομα, οι οποίοι συμμετείχαν στην εγκληματική ενέργεια και αναζητούνται», ανέφερε ο διοικητής Ασφαλείας."

http://www.gowest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου