Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Η χλιδή των γραφείων που άφησε ο Άρης



Συνολική έκταση 195 τ.μ., όπου, εκτός από το γραφείο του υπουργού, υπάρχουν τρία πλήρη σαλόνια (αποτελούμενα από δύο καναπέδες, τρεις πολυθρόνες και το τραπεζάκι) και ένα τραπέζι συσκέψεων των 25 θέσεων. Τα έπιπλα προέρχονται από το ειδικευμένο στις πολυτελείς επιπλώσεις κατάστημα «Αβαξ» και είναι όλα σκαλιστά, επενδεδυμένα με φύλλο χρυσού.
Για την τέχνη όμως, φρόντισε ο Αρης! Ωσάν να μην έφτανε τόση χλιδή, προσέθεσε στον ήδη υπάρχοντα χώρο μια επέκταση: ένα κομψό studio, με ατμόσφαιρα cool, ένθα καλαισθησία πολλή επικρατεί, καθώς ο...


χώρος είναι γεμάτος με πίνακες ζωγραφικής. Τον τόνο δίνει ένα κρυστάλλινο τραπέζι, όπου το ροζ παιχνιδίζει με το πράσινο στα νερά του κρυστάλλου. Δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείπουν καναπέδες, ταιριαστοί -για να το πω ποιητικά- με τη ρεμβώδη μελαγχολία των άκρως αισθητών. Σε έναν τοίχο είναι ακουμπισμένος ο πίνακας ενός Γερμανού ζωγράφου, την οριστική θέση του οποίου ο προκάτοχος της σημερινής υπουργού δεν πρόλαβε να αποφασίσει. Μου λένε ότι το συγκεκριμένο έργο κόστισε 200.000 ευρώ.
ΦΑΛΗΡΕΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου