Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΤΕΧΝΗ & ΟΠΛΑ ΜΑΖΙ;

ΤΕΧΝΗ & ΟΠΛΑ ΜΑΖΙ; Με το ΠΑΣΟΚ, ΟΟΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ κ.Ν.ΜΟΥΡΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ.Της "General Dynamics"


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η Ε.Λ.Σ. ... ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ !!
Νέος Πρόεδρος της ΕΛΣ ο (Φωτο) κ. ΝΙΚ.ΜΟΥΡΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (Πέρασε ΚΙ ΑΥΤΟΣ από τηνΠΡΑΣΙΝΗ... ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ;;)
Δεν γνωρίζουμε την "καλλιτεχνική" παιδεία του ανδρός, ούτε προβλέπουμε το μέλλον.
Αλλά χάθηκαν οι ικανοί απο το καλλιτεχνικό στερέωμα; πόσους επιφανείς πνευματικούς έχουμε, που έχουν ασχοληθεί μια ζωή με την τέχνη και τα γράμματα.
Δεν μας ... κολλάει απο ασχολούμενος με την εμπορία ανθρωποκτόνων οπλικών συστημάτων,(Μεγαλοστέλεχος της "General Dynamics") να διοικήσει ένα απο υψηλότερα πνευματικά - καλλιτεχνικά μας ιδρύματαόπως η Εθνική Λυρική Σκηνή.
Απο μαέστρος έμπορος όπλων -που δεν είναι κακό, δουλειά είναι κι αυτή- μαέστρος και μάλιστα πρόεδρος σε Δ/Σ πολιτιστικού Ιδρύματος;;
ΜΟΝΙΜΟ μπορεί να είναι, είναι και ΗΘΙΚΟΝ;

Ευχή μας -και των εργαζομένων- να πετύχει στο έργο του και να την είναι άλλη μιά... εξόφληση γραμματίου στις πέραν του Ατλαντικού δεσμεύσεις των αμερικανοεισαγώμενων γιάπιδων, που μας κουβαλήθηκαν εδω πέρα.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ
«Είναι σαφές ότι με το νέο Δ.Σ. και την ομάδα ανασυγκρότησης επιχειρείται μια σύνθεση τόσο μελών με το τεχνοκρατικό προφίλ που απαιτείται σε αυτή τη φάση της Λυρικής Σκηνής όσο και μελών με καταξιωμένη διεθνούς απήχησης καλλιτεχνική δράση και μεγάλη εμπειρία στο λυρικό θέατρο. Καθοριστική για την αποστολή του Δ.Σ. και της ομάδας ανασυγκρότησης θα είναι η συμβολή του νέου προέδρου κ. Νίκου Μουργκογιάννη, ο οποίος είναι διεθνούς φήμης ειδικός σε θέματα στρατηγικής και διοίκησης επιχειρήσεων».
ΣΧΟΛΙΟ:ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ"General Dynamics"ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ "ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ" ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; Εμας, κάάάάτι μας λέει το "General Dynamics" και ... προσπαθούμε να θυμηθούμε!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου