Τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται για την απαγόρευση του καπνίσματος έχουν αναγκάσει τους καπνιστές να ψάχνουν νέους εναλλακτικούς τρόπους για το κάπνισμα. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας από αυτούς. Συνεχώς αυξάνονται οι χρήστες του και αυτό συμβαίνει καθώς μπορεί και προσφέρει την ίδια αίσθηση καπνίσματος με το τσιγάρο, σε συνδυασμό με πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Το σημαντικότερο είναι πως δεν βλάπτει την υγεία κανενός, αντίθετα με τα τσιγάρα καπνού. Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα είναι το κόστος του. Κοστίζει πολύ λιγότερο απ' ότι τα κανονικά τσιγάρα, και καθώς πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται το οικονομικό, η ζήτησή του αυξάνεται συνεχώς. Παρακάτω είναι ένα άρθρο που βρήκα πάνω σε αυτό το θέμα και θα ήθελα να σας το δείξω.
"Αν βρίσκατε ένα προϊόν φθηνότερο από αυτό που μέχρι τώρα χρησιμοποιείτε αλλά σας έδινε την ίδια ικανοποίηση, δεν θα αρχίζατε να το χρησιμοποιείτε; Οι περισσότεροι από εσάς επιλέγουν φθηνότερα προϊόντα, εφόσον μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν σε καλύτερη τιμή, για να κερδίσουν χρήματα. Αυτός είναι ένας λόγος - σίγουρα όχι ο σημαντικότερος - που οι περισσότεροι καπνιστές επιλέγουν να αντικαταστήσουν το τσιγαρο τους με το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Καθημερινά όλο και περισσότεροι καπνιστές κόβουν το καπνισμα, για να εξοικονομήσουν χρήματα, και το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι η ιδανική λύση εφόσον προσφέρει και την ικανοποίηση που δίνει το τσιγάρο.


Οι καπνιστές καταναλώνουν καθημερινά τουλάχιστον πέντε ευρώ για ένα πακέτο τσιγάρα, αν αθροίσετε τα ποσά, σε μια εβδομάδα έχετε το πόσο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Και εφόσον το αποκτήσετε πλέον, το μονό που έχετε να κάνετε είναι να αντικαθιστάτε τα φίλτρα νικοτίνης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, όπου η τιμή τους είναι πολύ χαμηλή και ακόμη διαρκούν για αρκετό καιρό. Κάθε φίλτρο ισοδυναμεί περίπου με 10 τσιγάρα. Το υγρό που βρίσκεται στα φίλτρα νικοτίνης είναι αυτό που προσδίδει στο ηλεκτρονικο τσιγαρο την ίδια αίσθηση με το κοινό καπνισμα, δίνοντας στο χρήστη του την δόση νικοτίνης που θέλει χωρίς την πίσσα και τις άλλες τοξικές ουσίες του τσιγάρου. Η συσκευή χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το παραδοσιακό τσιγαρο, χωρίς όμως να χρειάζεστε φωτιά για το ανάψετε. Ενεργοποιείται αυτόματα και λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο, στην αρχή θα είχατε μείνει έκπληκτοι από την ομοιότητα ανάμεσα σε αυτό και το συμβατικό τσιγαρο. Το γεγονός ότι έχει την ίδια γεύση με το τσιγάρο καθώς και την ίδια μορφή, είναι ένα θετικό για εσάς. Άλλοι λόγοι που προτιμάτε το ηλεκτρονικο τσιγαρο από το κανονικό είναι ότι δεν αφήνει μυρωδιά, δεν παράγει καπνό και είναι πολύ οικονομικότερο. Ο σημαντικότερος λόγος βέβαια είναι ότι δεν θέτει σε κίνδυνο τόσο την δίκη σας υγεία όσο και των υπολοίπων γύρω σας.

Αυτοί είναι οι λόγοι οι πωλήσεις του προϊόντος συνεχώς αυξάνονται και όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που αντικαθιστούν το κανονικό τους τσιγαρο με το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Ψάξτε να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρία για να προμηθεύεστε τα φίλτρα σας ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μέσω του internet. Κάποιες εταιρίες έχουν και διάφορες προσφορές, για πακέτα δυο η τριών προϊόντων μαζί σε καλύτερη τιμή. Ο καθένας αν ψάξει, θα βρει αυτό που τον συμφέρει καλύτερα.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ο νέος εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος, και πολλοί από εσάς τον έχουν υιοθετήσει. Πολλοί είναι επίσης και αυτοί που με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου κατάφεραν να κόψουν το καπνισμα. Βέβαια δεν προωθείται ως μέσω διακοπής του καπνίσματος, αλλά μπορεί σίγουρα να ενισχύσει την προσπάθεια σας αυτή. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε , παραμόνο να κερδίσετε, έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής και πολλά από τα χρήματα σας. "

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο ή να το αποκτήσετε ανατρέξτε σε σελίδες σχετικές με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.