Το 2004 ο "σοφός" καθηγητής οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης έκανε την διαβόητη απογραφή του με την οποία κατήγγειλε στους Ευρωπαίους γκαουλάιτερ τις (υπαρκτές) λαθροχειρίες της περιόδου Σημίτη.

Το 2009 ο "σοφός" Υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου έκανε την δική του απογραφή με την οποία κατήγγειλε στους Ευρωπαίους γκαουλάιτερ τις (υπαρκτές) λαθροχειρίες της περιόδου Κ.Καραμανλή του Β΄.

Και οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι παίρνοντας αφορμή από τις διαρκείς αλληλοκαταγγελίες των δύο κυβερνητικών κομμάτων μας, για τα πλαστά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας που έστελναν οι κυβερνήσεις μας στις Βρυξέλλες, μάς άλλαξαν τα φώτα μέσω της διατραπεζικής κερδοσκοπίας και καταντήσαμε να απαιτούν εδώ και τώρα, μείωση 20-30% των αποδοχών των ελλήνων εργαζομένων ,δηλαδή όλων ημών.

Αυτά έχουν γίνει σαφή και ξεκάθαρα από τις δηλώσεις όλων των αρμοδίων το διάστημα που προηγήθηκε με αποκορύφωμα την δήλωση του ελληνικής καταγωγής βουλευτή των γερμανών φιλελευθέρων, πως πολλές χώρες αλλάζουν τα οικονομικά στοιχεία τους για να φαίνονται καλύτερα αλλά δεν πηγαίνουν να καταγγείλουν οι ίδιες τον εαυτό τους στις Βρυξέλλες.


Kι έτσι ο GAP θα μείνει στην ιστορία της Ελλάδας ως ο "σο-CIA-ληστής" πρωθυπουργός που έκοψε τον 14ο μισθό των χαμηλόμισθων ελλήνων εργαζομένων.

Γι αυτό ας μη παραμυθιαζόμαστε με θεωρίες περί πατριωτισμού και έσχατης εθνικής ανάγκης, με τις οποίες προσπαθούν να μάς αποπροσανατολίσουν για να αποσείσουν από πάνω τους την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου, στους νυν και πρώην κυβερνώντες, και την οποία -αυτοί οι επαγγελματίες απατεώνες της πολιτικής- καλούν εμάς να πληρώσουμε.

πηγη φωτογραφίας