Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Οι 20 εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

"Βραβεύτηκαν οι 20 εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, όπως αυτές αναδείχθηκαν από την έρευνα ''best workplaces Hellas 2010'' που διοργανώθηκε στη χώρα μας για 8η συνεχή χρονιά από την Great Place to work Institute Hellas με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School.

Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν 49 εταιρίες, το ποσοστό των εργαζομένων που απάντησαν στην έρευνα ανήλθε στο 75% και τελικά στην κατηγορία των καλύτερων εταιρειών που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους οι...
δέκα καλύτερες είναι οι: Coca Colla Τρία Έψιλον, GlaxoSmithKline Pharma, ABBOTT LABORATORIES Ελλας, Tasty Foods, AXA Ασφαλιστική, Αθηναϊκή Ζυθοποϊα, Astra Zeneca AE, Worth Hellas, Club Hotel Casino Loutraki, Ericsson Hellas.

Στην κατηγορία των εταιριών που απασχολούν από 50 μέχρι 250 εργαζόμενους οι 10 καλύτερες είναι: Bristol-Myers Squibb, Ψημμιτη ΑΕ, Manpower, Αιών, Data Communication AE, Chartis, International Life AEAZ, Medtronic Hellas, Genecis Pharma, Xerox Hellas AEE.

Κάποιες από αυτές έχουν πιθανότητες να επιλεγούν για τη λίστα των 100 καλύτερων της Ευρώπης που θα ανακοινωθούν στις 20 Μαΐου στη Μαδρίτη.

Σε μήνυμά της η υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κυρία Λούκα Κατσέλη σημειώνει ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις επιχειρήσεις σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για το σύνολο σχεδόν των κλάδων της οικονομίας μας να συνεχίζουν να επενδύουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους και στις συνθήκες εργασίας». "

SKAI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου